Kjøp absint, pastis og Anis online - beste priser i Skandinavia

Absinth - Pastis - Sambuca

Det er svært få typer alkohol, som er like beryktet og kjent som absint. Absinth er en av de mest berømte brennivin i verden. Dette er på grunn av de mange gamle historier som knytter seg til denne alkohol. I Danmark er det brukt mest som shot, men det kan også lett brukes i en rekke cocktails. Det samme gjelder for pastis eller sambuca. Vi har et stort utvalg av disse flaskene, som alle er av høy kvalitet. Vil du vite mer om hvordan du kan bruke absint, pastis eller sambuca, les mer her

Loading...
We can't find products matching the selection.

Historien om sambuca og absinth

Absinth er utvilsomt en av de sterkeste typer alkohol i verden, og dette har gjort det beryktede. De fleste vanlige flasker med væske med et alkoholinnhold mellom 20 og 37%. Situasjonen er annerledes med "Green Fairy". Alkohollen har minst et alkoholinnhold på 45% og la noen sylindre har opp til 70%. Absinth ble utarbeidet i 1700 av en fransk lege som ønsket å lage et legemiddel. Det første han prøvde var med malurt. Malurt inneholder absint, en svært bitter smak. Malurt inneholder også tujon, noe som kan påvirke nervesystemet og det menneskelige syn. Det er derfor vi sa tidligere at det kan gjøre deg blind for å drikke absint. I dag, den inneholder ikke lenger thujone, siden det ville være for farlig. Sambuca er en italiensk stolthet generert av stjerneanis. Det har utviklet seg til å bli kjent over hele verden. Dette skyldes det ofte servert festlig der alkohol damp antent med en lighter.

Serveringsmetoder absint og absint sambuca

og hell sakte ned over alkohol. Når det er lite igjen på skjeen, dette kan antennes. Sambuca er vanligvis servert som shot, og det er betydelig mildere i smaken enn den grønne fe. Det kommer fra Italia, og serverer den "con mosca" Det betyr at fluer. Det er åpenbart ikke sant fluer, derimot, kaffebønner. Det er også brukt som et tilbehør for en kaffe, eller blandet med is-kaldt vann. Hvis du vil, kan du bruke vann med litt kullsyre.

Finne en fin pastell is

pastis er en viss fransk type alkohol som andel smak av absint. Begge typer alkohol har en fantastisk smak av anis. I 1914 absint i sin nåværende form gjort ulovlig av den franske regjeringen. Dette betydde at mange produsenter plutselig mistet sitt levebrød. Forbudet kom først og fremst på grunn av innholdet av malurt. Produsentene, derimot, var rask til å skape et nytt produkt, og det var å pastis. Pastis er lettere i alkoholinnhold og med en mykere smak. For grunnene til at det raskt ble en foretrukket aperitifff i Frankrike. Senere ble det eksportert, og er nå kjent i de fleste deler av verden. Pastis er tilgjengelig i flere versjoner som har forskjellig smak. Felles er at den grunnleggende smaken er anis.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna