Ferdigblandet coctail

Ferdigblandet cocktail i alle afskygninger

Det er stor variasjon av ferdigblandene coctailsblandinger på markedet. Vi har sørget for å ha mange av dem samlet i vårt sortiment. Så er det bare å blande oppskriftens akoholholdige ingredienser i, så har du den en cocktail som smaker det sammer hver gang, og som det er enkelt og raskt å servere. Ferdigblandet cocktailmix hjelper deg med dine cocktails, og du kan ha et stort utvalg å tilby dine gjester. Les mer her

Loading...
Filter

Prøv en nydelig pastis

Er være på ferie i Frankrike, kan du være sikker på at det er en pastis på alle menyer. I løpet av få år, rundt 1915-1920, pastis vunnet frem i Frankrike, og siden da har det blitt oppfattet som en slags nasjonal drikk. Ved siden av vin selvfølgelig. Den brukes først og fremst for to formål. Enten som en aperitifff eller digestif. Som en aperitifff brukt det før mat, og har effekt på kroppen, hjelper det litt på sulten. Etter middag, mange har ofte en følelse av metthet. Hvis du drikker det som en digestif, renser munnen og gir en frisk følelse i kroppen. Smaken har alltid anis, men det finnes flere varianter, avrundes med andre krydder eller frukt. Pastis er å få mer og mer fart, men er fortsatt ikke brukt så mange steder i Skandinavia. Prøv å server for dine gjester - de vil elske det!

Treffer absint eller myk likør

over hele verden er absint kjent for sin høye alkoholinnhold. Selv om det ofte er sterk, er det flere varianter som er i den lave enden av skalaen med ca 45%. I den milde varianter opplevd en mykere, mer raffinert smak. Disse kan nytes ryddig eller blandet med vann og sukker. De mer hardtslående Varianter kan ha et alkoholinnhold på inntil 70%. Så sterk drikk er vanskelig å nyte ren, og de aller fleste bruker dem i cocktails og drinker. Andre blandingsspiritusser er ingenting mer mild og kan lett brukes i drinker. I vårt utvalg har vi for eksempel Cointreau, Aperol og Galliano. Aperol brukt i tidligere drikke, Aperol Brennevinz. Cointreau mange forbinder med eldre folk som drikker det rent. Cointreau kan nytes ren, men det brukes i svært mange cocktails på grunn av sine notater av oransje. Samtidig alkoholinnhold på ca 40%, så det er ikke for sterk.

Ingen bar uten bitter

I alle barer og hjem barer må det være et stort utvalg av bitter. Det er oversett av mange av de private hjem bar, og det er en feil. Bitter kan bidra til å vri cocktails og gi unike smaker. Fordelen med bitter er at de vil holde en god stund etter at de er åpnet. Flaskene er tilgjengelig i små størrelser, slik at du kan ha et stort utvalg, uten å legge bulk eller koster for mye. Det tar litt eksperimentering i baren for å lære å bruke bitter i cocktails, men det kan spare de gode overraskelser for deg og dine gjester.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna