Sirup

Bruk Sirup for å bygge opp en cocktail.

Det har nå blitt mange cocktailer som er bygget opp rundt den sterke og konsentrerte smaken av ingrediensen sirup. Derfor har du også kommet til den helt riktige side. Du må ikke bli forvirret hvis du i forskjellige nettbutikker eller i fysiske butikker kommer borti ordet «syrup», fordi dette er bare det engelske ordet for sirup. Vi selger nemlig et stort utvalg av forskjellige siruper, alt fra mango sirup til kaffe sirup, så uansett hvilken smaksvariant du leter etter, så kan du finne den hos oss.

Les mer her.

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Monin Sirup Karamell, Sukkerfri FL 70 61177 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Karamell, Sukkerfri FL 70
  148,75 NOK
 2. Monin Sirup Cocktail Mini Set 61081 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Cocktail Mini Set
  188,75 NOK
 3. Monin Sirup Vanilje / Vanilje, Sukkerfri ( PET ) 100 61336 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Vanilje / Vanilje, Sukkerfri ( PET ) 100
  208,75 NOK
 4. Macarn Økologisk Jordbær Sirup FL 25 200356 by Macarn color Svart
  Macarn Økologisk Jordbær Sirup FL 25
  28,75 NOK
 5. Modo Mango Sirup, PET FL 75 M25 by MODO color Svart
  Modo Mango Sirup, PET FL 75
  138,75 NOK
 6. Monin Sirup Pepperkake / Honningkake FL 70 61171 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Pepperkake / Honningkake FL 70
  148,75 NOK
 7. Monin Sirup Mango FL 70 61039 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Mango FL 70
  138,75 NOK
 8. Monin Sirup Coconut / Coconut FL 70 61037 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Coconut / Coconut FL 70
  168,75 NOK
 9. Monin Syrup French Vanilla / French Vanilla FL 70 61022 by MONIN color Svart
  Monin Syrup French Vanilla / French Vanilla FL 70
  148,75 NOK
 10. 7%
  Modo Rabarbersirup, PET FL 75 M26 by MODO color Svart
  Modo Rabarbersirup, PET FL 75
  Special Price 139,00 NOK Regular Price 148,75 NOK
 11. Monin Sirup Hvit Sjokolade / Hvit Sjokolade FL 70 61052 by MONIN color Hvit
  Monin Sirup Hvit Sjokolade / Hvit Sjokolade FL 70
  148,75 NOK
 12. 1883 Sirup Pumpe 100 cl 99532 by 1883 color Svart
  1883 Sirup Pumpe 100 cl
  78,75 NOK
 13. Monin Sirup Grenadine Red FL 70 61025 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Grenadine Red FL 70
  158,75 NOK
 14. Monin Sirup Chai Tea FL 70 61011 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Chai Tea FL 70
  148,75 NOK
 15. Monin Sirup Strawberry / Strawberry FL 70 61033 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Strawberry / Strawberry FL 70
  168,75 NOK
 16. Monin Sirup Bringebær / Bringebær FL 70 61030 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Bringebær / Bringebær FL 70
  168,75 NOK
 17. Monin Sirup Cherry / Cherry FL 70 61128 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Cherry / Cherry FL 70
  158,75 NOK
 18. Monin Sirup Fersken / Fersken FL 70 61021 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Fersken / Fersken FL 70
  158,75 NOK
 19. Monin Sirup Kanel / Kanel FL 70 61148 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Kanel / Kanel FL 70
  148,75 NOK
Set Ascending Direction
Page

Sirup til baren.

Uansett om du lager cocktailer og drinker i hjemmebaren eller er i en profesjonell bar, så er et stort utvalg av sirup et must. De kan blant annet brukes til å twiste en cocktail, slik at den får et nytt uttrykk. Det finnes både lys sirup og mørk sirup, alt etter hvilke fargestoffer som er dominerende.


Det betyr også at når du bruker sirup i drinken din, så gir den ikke bare smak men også farge til drinken din. 


God kvalitetssirup fra merker som Monin eller Modo bruker kun naturlige smaks- og fargestoffer. Fargen på sirupen kommer også naturlig fra de råvarene sirupen har blitt laget på.


På den måten kan du lage drinker med nye farger eller bare smak. 


Monin sirup kan man også finne i de fleste barskap uansett størrelse, fordi de har klart å vinne store markedsandeler med deres markedsføring og kvalitet. 


Fordelen med sirup er at de kan holde seg lenge og de trenger ikke å stå kaldt. Det er en rask måte å justere smaken på, slik at drinkene dine blir helt perfekt. Dessuten er sukkersirup til drinker blitt brukt i mange år, så sirup har vært en del av barsortimentet i lang tid. 


Hva er sirup?

De fleste kjenner til sukkersirup, karamell sirup og naturligvis Monin Mango Sirup, som er en essensiell grunningrediens i den klassiske Gin Has. Men har du noen gang tenkt over hva sirup egentlig er?


Faktisk består vanlig sukker sirup kun av sukker og vann. Med andre ord kan det også kalles for glukosesirup, fordi du enkelt kan bruke forskjellige sukkerarter. Mer avansert er det ikke, og fra nå kan du også påvirke smaken ved å tilsette smaksgivende ingredienser. 


Med en god sirup oppskrift kan du uten problemer lage en god hjemmelaget sirup. Du kan enten velge å holde deg til en tradisjonell mango sirup oppskrift. Men det er virkelig også en mulighet for å prøve smaksvarianter som agavenektar, agave sirup, havtorn sirup eller hylleblomst sirup.


Men det er denne smaksforsterkende ingrediensensom kan gjøre underverker innenfor forskjellige tuper av drinker og desserter.For eksempel er det mange som heler ahornsirup på pannekakene deres, så det kanvirkelig brukes i mange forskjellige sammenhenger. 

De Fruktige Siruper

Det er ikke kun sukker sirup som brukes i drinker. Flere og flere bartendere begynner å utvide med noen flere fruktige siruper. Her kan vi blant annet nevne pasjonsfrukt sirup, rabarbra sirup, eple sirup, jordbær sirup, bringebær sirup og blåbær sirup.


Mange av disse fruktene har en flott smaksforsterkende kvalitet og de passer derfor helt naturlig i både cocktails, desserter og matretter. 


Hvis vi skal peke på en utrolig spennende variant som sjeldent blir fremhevet, men som virkelig tilfører drinken noe ganske særlig, så er det denne granateple sirupen. Granateplekjerner har i lang tid vært sett i et godt lys i det gastronomiske univers, så derfor gir det mer mening å lage den mer konsentrerte sirup versjonen. 

Spennende Smaksvarianter

I tillegg til de mer klassiske smaksvariantene som karamell og mange forskjellige frukt og bær varianter, så finnes det et hav av forskjellige spennende smaker.


Vi har for eksempel sirup med smak av bubblegum, som er en nostalgisk smak som bringer barndomsminnene frem. Den er flott å tilføre i friske sommerlige cocktailer. 


Hvis du er motsatt og ser etter en sirup som passer til vinterens mørke kvelder, så kan spesielt ginger bread, sjokolade cookie eller tiramisu sirup fremheves, fordi det er noe lille ekstra å tilføre i for eksempel kaffen eller i en chai tea. 


I relasjon til sistnevnte, nemlig chai tea, så finnes det selvfølgelig også sirup med samme navn, og som du kanskje kan gjette så er den krydret og søt i smaken. 


En spennende og iøynefallende variant er monins popcorn siurp. Det høres kanskje rart og godt ut på samme tid, den må du nesten kaste deg ut i og prøve, den vil skape en spennende smakskombinasjon i for eksempel cocktailer og snacks. 

Gode sirup merker

Vi har nevnt både Modo og Monin som er noen veldig anerkjente sirup merker. Men i sortimentet vårt har vi faktisk også andre like gode produsenter.


Først og fremst kan vi nevne 1883 sirup. Sammen med Teisserie sirup plasserer de seg helt oppe i toppen over luksus siruper. 

Sirup til kaffen

Det handler ofte om drinker når vi skriver om sirup her hos BarLife. Derfor vil vi gjerne bruke tiden på å fortelle deg om den fantastiske muligheten som gjemmer seg kaffe sirup. Både de varme kaffe drikkene men også når det kommer til iskaffe med sirup.


I og med at kaffe har de her mørkere og dypere smaksnyanser, så skal du være forsiktig med å bruke de fruktige sirupene. 


Prøv i stedet for med lakris sirup eller vaniljesirup, som smaksmessig passer veldig bra sammen med kaffesmaken. 


Iskaffe kan godt være litt annerledes, og når det kommer til sirup til iskaffe så kan du alltid bruke de tradisjonelle sirupene. Men du kan også eksperimentere litt mer med noen fruktige varianter. 

Sukkerfri sirup

Hvis du ønsker å ikke få i deg så mye sukker så finner du noen sukkerfrie varianter hos oss. De sukkerfrie variantene er ideelle til deg som ønsker et lavere kaloriinnhold, men uten å gå på kompromiss med smaken.


Monin har til og med laget varianter som både er sukker- og kalorifrie, og du har mulighet for å velge to gode smaker, nemlig vanilje og karamell. 


I tillegg har 1883 laget et utvalg av sukkerfrie siruper. Akkurat som de øvrige sirupene så kan de sukkerfrie brukes i for eksempel kaffe, smoothies, cocktails, desserter, bakverk og milkshakes. 

Rask smak med sirup

Ønsker du å tilby gjestene dine cocktailer av høy kvalitet, er siruper en rask metode. Det er mulig å få siruper med stort sett alle smaker. Når man skal lage drinker kan det ta lang tid å lage dem og det er ofte dyrt å handle inn til mange forskjellige drinker. Det er også ofte vanskelig å bedømme hvor mange lime, mangoer eller appelsiner man skal kjøpe inn.


Her er det enklere å bruke siruper av god kvalitet, slik at man oppnår den riktige smaken. Skal du holde en fest der det skal være mange forskjellige cocktailer, er det smartere å kjøpe et stort utvalg av siruper. 


Til en sommerfest der man skal lage sommerlige cocktailer, skal man for eksempel bruke mango. I stedet for å kjøpe mange dyre mangoer, kan man kjøpe mango sirup som et godt alternativ. Mango sirup har en god smak og den er lett å bruke. Velger man en mango sirup med farge, får cocktailene dine også den riktige smaken. 


Det kan også være at du ønsker å pimpe opp gin drinken din, og da kan du eventuelt prøve å tilsette litt tonic sirup.

Stort utvalg av sirup

Med et stort utvalg i baren er det enkelt å tilsette spesielle smaker. Å kjøpe inn ingredienser til drinker kan være dyrt. Spesielt hvis du ønsker å tilby et stort utvalg av drinker. Du kan tilsette den smaken du ønsker uten å gå på kompromiss med smaksopplevelsen. Du kan for eksempel kjøpe mango sirup, mandel, lime eller siruper med forskjellige bærsmaker.


På en rask og billig måte kan du eksperimentere med denne drinken og gi den en vri. Prøv for eksempel å twiste en vanlig gin & tonic med litt Modo Mango Sirup. Det vil overraske gjestene dine og drinken din blir plutselig mer sommerlig. Et annet eksempel er å tilsette litt mandel sirup til en god irish coffee. 


Mandel komplimenter den flotte kaffesmaken og det vil helt sikkert noen av gjestene dine sette pris på.


Generelt har nøtter i sirup blitt utrolig populært, så det er bare å eksperimentere i den retningen, hvis du gjerne vil tilføre drinken din et nytt smaksmessig preg. 


Det er kun fantasien som setter grenser og holdbarheten er lang på siruper – uten at du trenger å sette den kaldt. 


Enten om du ønsker å lage deg en god drink med mango sirup eller om du ønsker kirsebær eller bjørnebær, eller om du ønsker å bruke sirupen i forbindelse med matlaging, så har vi helt sikkert det du trenger i utvalget vårt. 


Du er alltid mer enn velkommen til å gå på oppdagelse i vårt store sirupunivers. 


Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna