Monin sirup - stort utvalg | kjøp online på Barlife.no

;onin sirup gir en perfekt vri på drinken.

Monin sirup har i en årrekke vært anerkjent som en av de beste merker innenfor sirup, og du kan finne veldig mange forskjellige varianter med alt fra den helt tradisjonelle sukkersirup til et stort utvalg av diverse fruktige siruper. Se vårt store utvalg og la deg bli inspirert til hvordan du kan få mest mulig glede av monin sirup.Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Monin Sirup Pumpe 10ML (70cl) 99898 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Pumpe 10ML (70cl)
  78,75 NOK
 2. Monin Sirup Karamell, Sukkerfri FL 70 61177 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Karamell, Sukkerfri FL 70
  158,75 NOK
 3. Monin Sirup Gresskar Krydder PET 100 66668 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Gresskar Krydder PET 100
  218,75 NOK
 4. Monin Sirup Cocktail Mini Set 61081 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Cocktail Mini Set
  188,75 NOK
 5. Monin Sirup Vanilje / Vanilje, Sukkerfri ( PET ) 100 61336 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Vanilje / Vanilje, Sukkerfri ( PET ) 100
  218,75 NOK
 6. Monin Sirup Pepperkake / Honningkake FL 70 61171 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Pepperkake / Honningkake FL 70
  158,75 NOK
 7. Monin Sirup Mango FL 70 61039 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Mango FL 70
  138,75 NOK
 8. Monin Sirup Coconut / Coconut FL 70 61037 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Coconut / Coconut FL 70
  168,75 NOK
 9. Monin Syrup French Vanilla / French Vanilla FL 70 61022 by MONIN color Svart
  Monin Syrup French Vanilla / French Vanilla FL 70
  158,75 NOK
 10. Monin Sirup Pumpe 10ML (100cl) - kun for PET-flasker 803586 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Pumpe 10ML (100cl) - kun for PET-flasker
  78,75 NOK
 11. Monin Sirup Hvit Sjokolade / Hvit Sjokolade FL 70 61052 by MONIN color Hvit
  Monin Sirup Hvit Sjokolade / Hvit Sjokolade FL 70
  158,75 NOK
 12. Monin Sirup Grenadine Red FL 70 61025 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Grenadine Red FL 70
  158,75 NOK
 13. Monin Sirup Cherry / Cherry FL 70 61128 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Cherry / Cherry FL 70
  158,75 NOK
 14. 9%
  Monin Sirup Saltet Karamell (PET) FL 100 61326 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Saltet Karamell (PET) FL 100
  Special Price 199,00 NOK Regular Price 218,75 NOK
 15. Monin Sirup Strawberry / Strawberry FL 70 61033 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Strawberry / Strawberry FL 70
  168,75 NOK
 16. Monin Cloudy Lemonade, PET (+pant) FL 100 61225 by MONIN color Svart
  Monin Cloudy Lemonade, PET (+pant) FL 100
  138,75 NOK
 17. Monin Sirup Chai Tea FL 70 61011 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Chai Tea FL 70
  158,75 NOK
 18. Moninsirupsjokolade / Chokolade FL 70 61018 by MONIN color Svart
  Moninsirupsjokolade / Chokolade FL 70
  158,75 NOK
 19. Monin Sirup Bringebær / Bringebær FL 70 61030 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Bringebær / Bringebær FL 70
  168,75 NOK
 20. Monin Sirup Kanel / Kanel FL 70 61148 by MONIN color Svart
  Monin Sirup Kanel / Kanel FL 70
  158,75 NOK
Set Ascending Direction
Page

Monin - en fransk spesialitet

Siden 1912 har den franske familieeide virksomheten produsert mange forskjellige smaksnyanser av siruper, det er grunnen til at du i dag kan finne varianter som Monin mango sirup, Monin lime, Monin passion og mange flere. 


I dag er virksomheten drevet av tredje generasjon og det står malt i Monin´s DNA at kvalitet er et nøkkelord for sirupen deres.


Alt som produseres hos virksomheten er basert på naturlige råvarer uten å bruke tilsetningsstoffer. Du signaliserer dermed et klart kvalitetsutrykk når du bruker Monin i baren din. 


Monin har klart å skille seg ut fra et stort utvalg av markeder verdenen over, hvor det er en fast del av det etablerte barinteriøret. 


Grunnen til dette er ikke bare fordi de har et stort markedsføringsbudsjett, men de har også et veldig solid kvalitetsfundament. Det er vanskelig for andre produsenter å komme opp på samme nivå og mange barer velger å bruke sirup fra monin, fordi de ikke kan lage bedre sirup selv. Komiteen er også med på å gjøre disse sirupene populære. Det finnes nemlig over 70 forskjellige varianter. 

Bruk monin sirup i drinker

Du kan lage utrolig mange forskjellige cocktails der sirup er en fast ingrediens. La oss bare ta en titt på Gin Hass som er et godt eksempel. Her tilføyes mango sirupen for å gi en ekstra søthet og det er også en god mulighet for å tilsette litt ekstra smak til drinken, og det gjør sirupen så populær.


Det er en enkel måte å tilsette mer smak til drinken, uten å skulle kjøpe mange forskjellige ingredienser. 


Fordelen med å bruke sirup er blant annet at den kan holde seg lenge og at den ikke trenger å stå kaldt. En av de cocktailene der sirupen brukes er Mango Paloma. Her skal det både brukes Monin mango sirup og sirup laget av grapefrukt. Sammen med smaken fra tequila, danner det en perfekt sommer drink. 


I tillegg til å bruke sirup i drinker kan man også bruke sirup hvis man ønsker å gi glasset med vann en liten vri. Det kan være i forbindelse med noen gode velkomstdrinker til en barnebursdag eller hvis det er noen som ikke drikker alkohol til en fest. Sirupene fås i store og små flasker og trenger ikke nødvendigvis å stå kaldt. Derfor er Monin sirup ideelt å ha i baren. 

Monin i hjemmebaren

Ved å ha et utvalg av forskjellige sirupsvarianter kan du enkelt og raskt mikse enkle cocktails, som er fylt med mye god smak.


En klassiker som ikke krever mange ingredienser, men som faller godt i smak er for eksempel Gin Hass. Cocktailen består av gin, mangosirup og sitron brus.


Det krever nemlig nødvendigvis ikke en uendelig lang ingrediensliste for å lage gode drinker og cocktails. Med et par gode drinkoppskrifter kommer man veldig langt. 


Vårt beste tips er å velge råvarer i høyere kvalitet, for eksempel Monin Sirup. Monin er nesten eksperter på området når det kommer til sirup, enten det er kaffesirup, fruktsirup eller noe helt annet. 


I vårt store sortiment av Monin sirup finner du alt hva du trenger innenfor smaksvarianter. Både de velkjente klassikere som karamell sirup og vaniljesirup, som er ideelle for sirup til kaffen i kaffebaren, men du finner også mange friske eksotiske fruktvarianter som passer perfekt i hjemmebaren. 


Sirup hører til bak baren, både i restaurantbransjen og i hjemmebaren. Sirup er nemlig en perfekt smaksforsterker, som tilfører litt ekstra karakter i cocktailene dine. Det kan for eksempel være i form av friskhet, ved å tilføre sirup med smak av sitrusfrukter eller krydderurter. 


Gin og monin går hånd i hånd

Vi har allerede snakket litt om den ikoniske Gin Hass drinken, der gin og sirup er i samme cocktail. Gin Hass vil dermed være en av de typiske drinkene med Monin mango.


Men faktisk så er det sånn at Monin har laget en desidert gin sirup. 


Monin Syrup Saveur Gin er et klassisk eksempel på hvordan Monin eksperimenterer med mange forskjellige smaksnyanser. 


Med alle de klassiske ginbotanicals innkapslet i denne sirupen er det mulig å lage de klassiske gin drinkene uten å bruke selve ginen. Dette er en fordel hvis du eller gjestene dine ikke ønsker å drikke alkohol, men fortsatt ønsker den fantastiske smaken av gin og tonic. 


Og nå som vi befinner oss i den store verden av cocktails, vil vi også fremheve deres Monin Mojito, som gjør det utrolig enkelt å blande den eksotiske klassikeren. 

Et hav av forskjellige varianter

Som vi nevnte tidligere befinner Monin seg på over 1000 markeder verden over, som vil si at det er utrolig mange Monin sirup forhandlere, både nettbutikker og monin sirup butikker, som er fysiske. BarLife er en stor forhandler av monin sirup, og vi vil gjerne vise frem noen av de mest populære variantene, samt hvordan du kan lage gode drinker av sirupene.


Spesielt har blå, rød og grønn monin blitt inntatt i mange barer og drinker, fordi de setter et fargemessig preg på drinken. Noe annet som også er godt å bruke er hvit sirup. 


Den røde Monin som også kalles for Grenadine er en av de mest brukte typene av sirup i baren, og den tilsettes i mange forskjellige drinker, både med og uten alkohol. Du kan få kjøpt grenadine i butikken vår BarLife. 


Og nå som vi er i gang med de alkoholfrie cocktailene, samt siruper, vil vi også slå et slag for Monin Syrup Triple Sec, som er et fremragende alternativ til den klassiske appelsinlikør. 


Monin Syrup Curacao Blue, som er den blå sirupen er utrolig smakfull i de sitrus baserte drinkene, fordi den selv er basert på appelsinskall fra valencianske appelsiner. 


Av de sirupene som ikke er så tunge kan vi anbefale agurk, rabarbra og fersken monin sirup, fordi deres naturlige botanicals ikke er så frembusende i smaken. De lettere typer av sirup kan du bruke i noen tilsvarende friske drinker som en Martini eller en Margarita. 


Hvis vi blir i den fruktige variasjonen finner du også strawberry, ingefær, passion, cassis samt kokos Monin. Disse gir også en flott touch til diverse cocktailer, og du kan også prøve deg frem med de forskjellige variantene. 


Hvis du ønsker å spare litt på kaloriene så kan en sukkerfri sirup også være et veldig godt alternativ. De sukkerfrie sirupene har veldig god smak, samtidig som det er en veldig fin måte å unngå å få i seg for mye sukker. 

Monin til de tyngre dessert cocktails

Utenom de mange fruktige flasker av Monin, har den franske produsenten naturligvis også produsert mange siruper som kommer i dessert betonede cocktailer, som passer godt til en kopp kaffe og lignende.


Vil du gjerne lage deg en god Black Russian eller en kremet hvit martini, så er det denne Monin Kaffe sirup du skal ha fingrene i. Du får den gode dype kaffesmaken i denne varianten, som vil tilføre samme eksklusive dybde til drinken din. 


I samme sjangre kan du også se etter deres karamell sirup samt den ikoniske Monin Irish Cream Syrup. 

Sånn Bruker du monin til en god cocktail

Vi synes vi skylder deg en deilig oppskrift på en cocktail, der Monin sirup spille en sentral rolle. Og vi har tillatt oss å la oss inspirere av espressococktail universet, fordi det virkelig er mange spennende cocktailer innenfor denne sjangeren. For å alltid kunne tilsette den perfekte espresso shoten, kan vi varmt anbefale deg å skaffe deg en god espresso maskin.

Lemonade espresso med monin mango srup

Med denne drinken for du virkelig en smaksopplevelse utover det vanlige. Det er utrolig mange smakssammensetninger, som bare gjør denne cocktailen ekstra delikat.

Alt du trenger er:

•2 cl limonade (vi anbefaler at du bruker Monin Cloudy Lemonade)

•1 cl Monin mangosirup

•12 cl Farris (hvis du vil bruke tonicvann er det også utrolig godt)

•1 espresso shot på 30 cl

•1 cocktailglass med isbiter i


Det første du skal gjøre er å finne frem ditt fineste cocktailglass og fylle det med isbiter. Nå heller du ellers bare limonade, mangosirup og Farris i glasset, før du til sist heller espresso shoten på toppen.


Rør gjerne drinken sammen før du serverer den, og hvis du er i det kreative hjørnet kan du alltid pynte med et festlig sugerør eller dekorere med et par friske kaffebønner. På den måten gir du virkelig drinken det helt riktige uttrykket, samtidig som at du virkelig kan få Monin mangosirup i spill på en ny måte. 


Det finnes utrolig mange oppskrifter som Monin sirup er en del av, og du kan alltid finne flere forskjellige varianter på tilbud, som for eksempel kaffesirup i nettbutikken vår her hos BarLife. På den måten sikrer du deg selv at du alltid er klar til å trylle frem smakfulle cocktailer til gjestene dine. 


Hvis du har fått lyst på litt ny sirup til hjemmebaren elller du bare ønsker å fylle opp med litt sirup hjemme, så kan du bestille monin sirup på Barlife.no. 


Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna