Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Vin & Champagne - Drikkevarer
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Vin & Champagne

Vin & Co. champagne

La druer seire og nyt hvordan de er gjenstand for mye væske som smaker godt og gjør deg glad. Her på Barlife har vi et imponerende utvalg av både vin og champagne, i hvert fall hvis vi og våre kunder har å si det. Vi mener at en bar aldri kan være en reell bar, hvis det er både vin og champagne i hyllene. For det kan godt være at det er først og fremst fatøl og blandet cocktailer, som er langt over linjen, men det betyr ikke at det er også en god idé å ha både vin og champagne, fordi dette er noe som en bar tjener mye og dessuten er det noe som de fleste liker.

A parti krever champagne

Mange av kundene som handler på området de går shopping for ulike arrangementer og feiringer, og det er også en av grunnene til at vi selger mye av champagne. For må du ha en fest, og ønsker å gi gjestene en god opplevelse, så man bør sørge for at det er så mye champagne som mulig. For det er ingenting som champagne, som får folk i godt humør og får deg til å gjøre et godt inntrykk på alle. For champagne er noe alle liker fordi bobler føles som om kroppen og går direkte til hodet av en herlig og dum måte. Og hvis du må holde en virkelig stor fest slik at du kan fra start sørg for å spørre de mange flasker champagne opp ved siden av hverandre, og så kan du muligens gjøre en pyramide av champagne glass og når, slik at champagne skal serveres slik at du kan begynne å tjene champagne i den øvre champagne glass, og deretter kan du observere hvordan champagne når toppen glasset er fullt, vil den flytte nedover og stille vil du se hvordan alle champagneglass de bli tett. Og det tar mye champagne fordi det tar opp så mye champagne i hvert glass. Og her kan du bruke Barlife som leverandør fordi vi har så mange forskjellige typer champagne, kan vi sikkert bidra til å gi deg all champagnen du trenger for den store begivenheten.
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Det bør være vin på bordet

Må du kaste en fest det må åpenbart være en fatøl, men det er ikke det eneste som bør være. For noe annet, som du må sørge for å ha det også mye vin. Og her er det selvfølgelig mange forskjellige typer vin du må ha. Når du må ha en forrett da gjelder at du må sørge for at det er mange av hvitvin, siden det er denne type vin som folk foretrekker de når det kommer til start. Og du må være sikker på at du har litt mer vin enn det som er nødvendig for en ville aldri vil gå tom. Og når du kommer til hovedrett, så det er rødvin, som du bør ha på bordene, og det gjelder at du trenger mye av det for bare slik man sørge for at alle gjester er glade og fornøyde. For om det er en deilig lapskaus, hvis det er noen økt, eller om det er noe deilig kylling, så litt rødvin være det beste valget. Og når du kommer til dessert så du åpenbart også har noen vin, og her er det mest naturlig å velge en dessertvin. Her er det mange forskjellige typer å velge mellom, og noe av det du blant annet til å velge er Madeira, sherry eller muligens en helt annen type dessert som både du og dine gjester vil like.