Her finder du et udvalg af vores rødvin og andre vine

Vin og champagne for alle anledninger

Vin og champagne er ofte forbundet med fest og feiring. Vårt utvalg er fullstappet med nydelige viner og sprudlende champagner. De egner seg både til de spesielle anledninger, men kan selvsagt også nytes i mer hverdagslige sammenhenger. Vi har valgt å ha viner og musserende viner i alle prisklasser. I alle prisklasser, men med vekt på kvalitet, fra kjente og mindre kjente hus. Utforsk serien, finn din nye favoritt vin mellom våre mange gode flasker. Les mer her

Loading...
Filter

Champagne for festen

Til festlige anledninger, er det nesten et must å åpne en god flaske champagne. For å være helt sikker på at flasken passer anledningen, er det viktig å skille mellom de forskjellige varianter av champagne. Det er faktisk en forskjell i grad av tørrhet og sødme i ulike varianter. Det er så mange som 8 forskjellige versjoner, og derfor kan man bli skuffet hvis du velger "feil" flaske for formålet. Akkurat som med alt annet er spist, smaken selvfølgelig varierer fra person til person, så en ikke kan endelig si hva som er rett og galt. Det er imidlertid noen retningslinjer som kan bidra til å finne den rette flaske. Ultra Brut er den tørreste i champagne. I midten av skalaen er ekstra brut eller sek. I den andre enden av skalaen, Doux. Dette er den søteste smaken og det er vanligvis fra denne enden som brukes av velkomstdrinker og lignende.

Stort utvalg av vin

Om deg er å hvitvin eller rødvin, må det være italiensk eller fransk, eller hvis du ønsker å bruke mange eller få kroner på vin, så vi har det i vårt sortiment. Hos oss vil du finne viner i alle prisklasser fra både kjente og mindre kjente vinprodusenter. Det er selvfølgelig mulig å kjøpe vin individuelt, men driver en restaurant eller kafé, er det også mulig å lage en forretningsavtale på flere vin. Med over 150 forskjellige viner i vårt sortiment, kan du sikkert finne en som passer din smak knopper. Hvis du finner vin fra en vingård, men kan ikke finne akkurat den riktige flasken i vårt sortiment, kan du gjerne kontakte oss. Vi ønsker å bidra til å skaffe spesielle viner hjem. I tillegg til røde og hvite viner, og tilbyr også et godt utvalg av Sherry, Grappa og dessertviner.

Dessertvin er den finishen desserten

Når dine gjester til å nyte en nydelig dessert, så det er glasur på kaken, hvis du kan tilby en nydelig dessert som passer. Dessert vin er tilgjengelig i mange forskjellige varianter, den mest kjente er den port, sherry eller sent høste hvite viner. For hvite viner inkluderer Eiswine eller is vin. Det er veldig søt hvit vin produsert av druer som har vært frosset. Et minimum på 8 grader når druer høstes. På grunn av ustabilt vær i store deler av Europa, er det ikke sikkert at det vil være en stor produksjon hvert år. Noen år hengende druer for lang tid før de blir -8 grader, og deretter druene ikke blir brukt. Hvis du ikke har prøvd isen vin for en dessert, så det er en stor opplevelse og venter. Sherry og port vi har i alle prisklasser og årganger. Her er du garantert en nydelig opplevelse for dessert.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna