Kjøp Shots online | Skandinavias beste på Barlife.no ?

Shots er en partystarter

Der er ingen tvil om at shotsene virkelig setter festen i gang. Det er alltid viktig å ha en variasjon i baren eller i barskapet der hjemme. Det er mange forskjellige smaker, og i vårt utvalg finner du det meste. Hvis du ikke finner dem du er ute etter, så er det jo mulighet for å blande de selv. Du kan lese mer om shots og oppskrifter, les mer her

Loading...
We can't find products matching the selection.

Populære shots

Der finnes en rekke forskjellige merker på markedet og enda flere forskjellige smaker. Derfor kan det være vanskelig å vite hvilke som er mest populære. Som smak varierer, og det samme gjelder for våre budsjetter, er det en god idé å ha flere forskjellige smaker i baren. Lakris er en smak som er veldig populært, og her Gajol shot en av de mest kjente merkevarer. Gajol shot gjort i mange forskjellige smaker av lakris smak. Gajol shot inneholde alle lakris, men kan også ha notater av annen smak. Den første til å treffe markedet, var Gajol bilder med granateple. Deretter kom Gajol shot med en gul versjon som har noter av ananas. Andre merker med lakris shot er Pure Shots. Pure shot er danske hovedkontor i Århus. Pure Shots har raskt blitt en favoritt blant mange. Dette skyldes Pure Shots nydelig vekt på høy kvalitet på lakris den bruger.

Små surt eller Jägerbombs

Er deg eller dine gjester ikke sterk lakris smak, så det er mulig å kjøpe et stort spekter av andre smaker. Jagerbombs er en klassiker, og det har vært siden den ble introdusert for afterski i ulike skiområder. Jagerbombs er en blanding av Jägermeister og Redbull eller en tilsvarende energidrikk. Her er det mulighet til å bli full og frisk. For servere jagerbombs riktig, vil du trenger noen spesiell shot glass. Du finner dem her. Er dine gjester mer til sur smak, da Small Sure det opplagte valget. Liten Sure produsert gjennom 8 forskjellige versjoner. Av denne grunn, kan du definitivt finne en versjon av Small Jada, som passer deg og dine gjester. Liten Sure har alkoholinnhold på 16,4%, slik at de er i den milde enden av skalaen.

Lag din egen shots

bør du, mot formodning, ikke finne noen smaker som passer din smak, så du enkelt kan lage dem selv. Dette kan gjøres ganske enkelt ved å kjøpe en flaske vodka og hell den i en gryte med en stor åpning. Ved å bruke en bøtte med en stor diameter på åpningen, er det enkelt å legge til dine egne ingredienser. Dette kan være en spesiell type godteri eller sukkertøy. Skulle det være mer "sunn" du kan gjøre det med ulike typer krydder eller frukt. La blandingen stå å trekke i 14 til 21 dager, og deretter sil blandingen før den er tappet på nytt. Eplepai shot er svært populære. For å lage eplepai shot, bruke eplejuice, fløte og Galliano. Eplepai shots ser best ved å piske ekte krem ??pisket krem. Bland eplejuice og Galliano 1-3 og deretter topp med pisket krem. Da har du den nydelige eplepai shot.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna