Whisky Drikkepakker

Whisky pakketilbud. Whisky, stammer fra Skottland, Irland og USA. Alle tre land har sitt eget navn for livets vann, men felles er at de alle produsert på en base av korn. På denne siden finner du våre whisky pakketilbud, se de nedenfor eller les mer her.

Loading...
We can't find products matching the selection.

Whisky og dens opprinnelse

whisky har sin opprinnelse i Skottland og noen nyere poster dateres tilbake til 1400. Munkene i klostrene begynte å destillere whisky, men det ble aldri lov til å hvile og modnes. Så det var veldig høyt og harde i sin smak. Klostrene ble senere stengt til den engelske kongen Henry. Dette betydde at munkene begynte å produsere sin whisky i private destillerier og flere fikk nyss om hvordan den ble produsert. Når England og Skottland ble forent, instruert deg at destillerier bør ha lisens for permisjon for å produsere whisky. Dette betydde at det ble bygget mange små ulovlige destillerier hele Skottland. Hvordan var det for over 150 år før whiskyproduksjonen ble igjen gjort lovlig i hele Skottland. Først da så en revolusjon i avgrensningen av produktet.

Fra korn for whisky

whisky vanligvis produsert på bygg, men det kan også bli brukt diverse andre korn. Produksjonen er svært lik den måten øl er gjort på. De skiller seg bare av destilleringsprocessen og påfølgende lagring. Bourbon, som er den amerikanske versjonen, er laget hovedsakelig av mais, men ellers de samme prinsippene. Når whisky destillert, vil det bli lagret i store "fat". Fat er fat laget av eik. Det kunne bruke andre tresorter, men det finnes en rekke produksjonskrav, og en av dem er at det er eikefat. To andre kravet er at whisky er minimum 3 år gammel, og at den inneholder minst 40% alkohol. Drikken får sin klassiske brun farge fra fat, men la til noen ganger karamell, for å få en ønsket farge. Når lagringen er over, er det typisk et alkoholinnhold på 60%. Derfor er det fortynnes ned til ca 42-45%.

drinks med whiskey

Gin, vodka og rom er det første valg, mens forbereder cocktailer. Whisky er blitt trukket inn i bakgrunnen, men flere drikker whisky er å få fotfeste, men vet alle Jack Daniels. Old Fashioned og Whiskey Sour er sikker bekjente om ulike drinker kortene rundt om i verden. Foruten disse to, er det en myriade av andre drikker whisky. Hvis du ønsker å gjøre noen av dem, er det viktig at du velger en flaske av høy kvalitet, og havet som noen forskjellige flasker stående. Omvendt, ganske lett vodka eller rom, kan det være god smak forskjell på whisky. Samtidig smake whisky en meget sterk innflytelse og en dårlig whisky kan fort ødelegge en god drink.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna