Loading...

Monin Sirup Blackberry / Blackberry FL 70

Artikkelnummer
16916
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

149,00 NOK

Beskrivelse

Monin Sirup Blackberry / Blackberry

Alkohol : 0%
Innhold : 70 cl.
Land : Frankrike
Bjørnebær er en populær smak som brukes til å lage den klassiske franske Kir-cocktailen. En standard Kir, laget ved å kombinere hvitvin med bjørnebær, solbær eller fersken sirup, og serveres ofte som aperitiff.
Det er mer enn 2000 forskjellige bjørnebærarter som dyrkes over hele verden og er tilgjengelige fra juli til september. Bjørnebær varierer litt i smak, men brukes ofte i puddinger, syltetøy eller gelé.
Monin Sirup Blackberry presenterer en dyp mørkerød farge og en aroma av modne bjørnebær, ledsaget av en silkemyk og myk smak med modne bjørnebær.
Monin Syrup Blackberry er perfekt for å lage den populære Bramble-cocktailen med eller fristende i fruktige sjokoladedrikker, kaffedrikker, brus eller i frosne cocktailer.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna