Kjøp ingefærøl online - Stort utvalg hos Barlife.no

Ingefærøl har blitt utrolig populært de seneste åra

Det er en forfriskende drink, som både kan drikkes som den er eller så er den også fantastisk å blande i drinker. Personer som ikke er så glad i alminnelig øl, er veldig glad i ingefærøl som et alternativ, men den nytes også av øl entusiaster. Ingefærøl er altså for alle og det finnes mange forskjellige varianter av ingefærøl. Felles for dem alle er at de er veldig forfriskende og det passer perfekt til en varm måned. Du kan servere dem som de er eller bruke de i drinker. Kjøp ingefærøl her hos BarLife eller bli inspirert av vårt store utvalg. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Old Jamaica Ginger Beer 33cl DS 65003 by DGGINGER color Svart
  Old Jamaica Ginger Beer 33cl DS
  18,75 NOK
 2. Fever-Tree Ginger Beer 50cl 65164 by FEVERTREE color Svart
  Fever-Tree Ginger Beer 50cl
  48,75 NOK
 3. Gosling Ingefærøl 33cl DS 65106 by GOSLINGS color Svart
  Gosling Ingefærøl 33cl DS
  28,75 NOK
 4. Grace Ingefærøl 33cl DS 65004 by GRACE color Svart
  Grace Ingefærøl 33cl DS
 5. J. Gasco Ingefærøl 20cl 65130 by JGASCO color Svart
  J. Gasco Ingefærøl 20cl
 6. Caribia Ingefærøl 33cl DS 290617 by Caribia color Svart
  Caribia Ingefærøl 33cl DS
 7. Goldberg Intense Ginger Beer FL 20 75014BS by GOLDBERG color Svart
  Goldberg Intense Ginger Beer FL 20
  28,75 NOK
 8. Thomas Henry Ginger Beer 20cl 65064 by THOMASHENR color Svart
  Thomas Henry Ginger Beer 20cl
  38,75 NOK
Set Ascending Direction

Server en iskald ingefærøl

Ingefærøl har sin historie helt tilbake til 1800-tallet i Skottland. Man ville lage en eksotisk drink som man kunne nyte istedenfor øl, som var veldig populært den gangen. På 1800-tallet ble det importert mange forskjellige eksotiske frukter og krydder fra fjern Østen. Frukten og krydderet ga inspirasjon til å lage en ny drikke. Under gjæringen utviklet ingrediensene naturlig kullsyre, og det ga et uventet, men friskt resultat. Den gangen ble ingefærøl servert alene, med litt tilbehør fra sitrusfrukter. Det blir den fortsatt og ofte fyller man et glass med isbiter. Siden den er så frisk, og samtidig som den blir servert på is, er ingefærøl et populært valg over sommeren. Ønsker gjestene dine et alternativ til øl, skal du sørge for å ha et utvalg i baren din. Det finnes mange forskjellige smaksnyanser, men ingefær er alltid hovedingrediensen. Alltid server i store flotte glas med mye plass til isbitene.

Ginger alle vg ginger beer

Kanskje har du hørt om Ginger Ale og Ginger Beer, men hva er egentlig forskjellen på disse to? Helt grunnleggende så kommer Ginger Beer fra England og Ginger Ale fra USA. Ginger Beer er litt mer krydret i smaken og har en litt mer markant duft av frisk ingefær, og Ginger Ale blir produsert som en klassisk brus.

Skal man nyte ingefærøl rent?

Ingefærøl kan serveres og nytes på mange forskjellige måter, så det er helt opp til deg å finne ut av hva du foretrekker. Den krydrete og friske drikken kan nytes for seg selv, man serverer den ofte i et glass, som er fylt med isbiter og toppet med litt sitrusfrukter. Selv om navnet antyder at ingefærøl bør inneholde alkohol så er dette faktisk et sjeldent tilfelle. Tradisjonelt sett ble den produsert som en ingefærøl, men i dag blir den ofte produsert uten tilsatt alkohol, og derfor er ingefærøl et bra alternativ til å bruke i for eksempel mocktails. Utover det kan du selvfølgelig bruke ingefærøl som en mikser i drinker eller cocktails. Den friske smaken av ingefær er perfekt i samspill med for eksempel rom eller gin.

Drinker med ingefærøl

Det finnes noen gode klassikere når det gjelder drinker med ingefærøl. Den ene er Dark n´stormy som primært består ingefærøl og rom. Den andre er Moscow Mule som primært består av vodka og ingefærøl. Disse 2 er veldig populære cocktailer med ingefærøl, og ser du etter en oppskrift på en drink med ingefærøl, så kommer vi med noen oppskrifter på 2 drinker her.

Dark'n stormy

Til denne drinken trenger du følgende:

• 5 cl mørk rom

• 1 limefrukt (både 1 cl saft og en skive til pynt)

• 2 dl ingefærøl

• Isbiter

Du blander rommen og saften fra limefrukten i et glass med isbiter og rører rundt. Deretter topper du glasset med ingefærøl og så er du klar til å nyte en deilig avkjølt cocktail.

Moscow mule

Til en moscow mule trenger du:

• 6 cl vodka

• 2 limefrukter (saften fra den ene og skjær den andre i skiver)

• 2 dl ingefærøl

• Ingefær til pynt

• Isbiter

Du putter vodka, isbiter og limesaften i en shaker og rister det godt sammen. Deretter heller du væsken over i 2 glass med isbiter, til slutt fyller du glassene med ingefærøl og pynter med lime og ingefær.

Ginger roberts

Denne gin-betonede cocktailen kalles også for en Gin Gin Mule, og består av gin med ingefærøl. For å lage en klassisk Ginger Roberts trenger du følgende:

• 4 cl gin

• 2 cl limesaft

• 1 cl sukkersirup

• 10 cl ingefærøl

• Mynte til pynt

• Isbiter

Først fyller du et høyt glass

Grape ginger mule

En forfriskende tolkning av Moscow Mule, der man har tilsatt en smak av grapefrukt. For å lage denne friske grapefrukt utgaven av Moscow Mule trenger du følgende:

• 5 cl vodka

• 2,5 dl ingefærøl

• Saften fra en halv limefrukt

• Saften fra en hel grapefrukt

• Isbiter

Start med å presse saften ut av limen og grapefrukten. Tilsett deretter alle ingrediensene dine i et glass som er fylt med isbiter, og rør rundt med en cocktailskje. Så er drinken din klar til servering. Du kan eventuelt pynte med en skive lime eller grapefrukt.

Populære ingefærøl merker

Her hos BarLife finner du noen av de mest populære merkene innenfor Ingefærøl, og det betyr at du finner Gosling´s Ginger Beer, Fentimans Ginger Beer og Naturfrisk Ginger Beer i sortimentet vårt.Goslings Ginger Beer er veldig populær til å bruke i cocktails, og du kan også kjøpe et dedikert Gosling Dark ´N Stormy sett, der du får alle de nødvendige ingrediensene til å lage den gode drinken. Vi har også den ikoniske Old Jamaica Ginger Beer, det er også en veldig populær variant. Med en Jamaican Ginger Beer får du en veldig sprudlende drikke, som både rommer styrken fra ingefær, men også en fantastisk søthet, som gjør dette ingefærølet veldig populært til å nytes slik den forekommer.

Sånn lager du din engen ingefærøl

En av de mest populære måtene å innta ingefær på er via denne leskende formen kalt ingefærøl. Det har blitt gjennomført et forskningsforsøk, som påpeker at ingefærøl faktisk har noen positive påvirkninger på helsen. Spesielt hvis du lager din egen ingefærøl fra bunnen, da er det både en leskende fornøyelse, som du kan bruke til å blande drinker, samtidig med at ingefæren er godt for helsen din. Kanskje husker du den store ingefærshot-bølgen som strømmet inn over landet, da ingefærens magiske krefter ble oppdaget. Selvfølgelig er det enklere å kjøpe en av de mange variantene som allerede finnes på markedet, men hvis du kunne tenke deg å lage din egen ingefærøl, så gir vi deg en super oppskrift.

Alt du trenger er:

• 75 gram ingefær

• 150 gram sukker

• 3 liter vann

• En liten porsjon tålmodighet

FØR DU KAN GÅ I GANG...Finn frem et patentglass og riv 25 gram ingefær oppi glasset. Tilsett 1 spiseskje sukker samt 1 dl vann og lukk patentflasken. Tilsett 1 spiseskje sukker og 1 dl vann hver dag inntil innholdet i flasken begynner å boble. Når det skjer så har du skapt en ingefærstarter, som du skal bruke til å lage selve ingefærølet.

SÅNN LAGER DU INGEFÆRØL

• Riv de resterende 50 gram ingefær ned i en gryte og hell 1,5 liter vann i, deretter får det til kokepunktet. La det putre i ca. 20 minutter for å trekke mere smak ut av ingefæren. Finn frem en skål samt en sil, og sil vannet fra gryten over i skålen. Ta rundt 125 gram sukker og rør det opp i skålen, inntil det er helt oppløst. Hell deretter 1,5 liter kaldt vann i for å nedkjøle blandingen.

• Når den når romtemperatur heller du blandingen over i noen større patentglass, og her heller du også i ingefærstarteren fra tidligere. Dekk glassene med et kjøkkenhåndkle eller lignende.

• Nå starter fermenteringsprosessen, som gjerne skal vare i 3 dager. Alt ettersom hvor kaldt eller varmt det er der du plasserer beholderen, vil prosessen også gå fortere eller saktere.

• Når innholdet begynner å boble etter 3 dager, skal du smake på den for å vurdere om balansen mellom det syrlige og det søte er som den skal.

• Finn frem noen mindre patentflasker og sil den fermenterende ingefærblandingen i flaskene. Deretter skal de stå 2 dager ved romtemperatur for å karbonere. Deretter setter du dem på kjøl.

• Nå har det blitt dannet en kullsyre i flaskene, og hvis du lar dem stå for lenge vil det innkapslede ingefærølet fortsette med denne prosessen, der alkoholen også blir dannet. Derfor skal du være litt forsiktig når du åpner flaskene, fordi innholdet kan reagere litt kraftig.

Nå skulle du ha laget deg en god porsjon med ingefærøl, som du enten kan nyte ren eller prøve å blande i en forfriskende cocktail.

Se utvalget vårt her

Helt kort så er ingefærøl ikke øl. Navnet antyder det, og det er også hovedårsaken til forvirring rundt produktet. For at det skal kunne kalles øl skal det inneholde malt eller humle og gjær og vann. Ingefærøl inneholder ingen av de ingrediensene. Det ligner faktisk mer en sider enn en øl, og alkoholprosenten er også lavere. I dag blir ingefærøl sjeldent produsert med alkohol og alkoholprosenten ligger ofte på mellom 0 og 4$, som gjør at det er for lavt i forhold til øl, men relativt høyt innenfor sidere. Den blir brukt i mange drinker og cocktails der den mest populære mest sannsynlig er Dark ´n´ Stormy. Den består av ingefærøl og mørk rom, limesaft og litt sukker og frisk ingefær. Det er en enkel drink, og vi anbefaler å bruke gode ingredienser. Fever tree ginger beer er som skapt til en Dark ´n´Stormy. Fever Tree Ginger Beer inneholder ikke alkohol, men den har en lang og bløt ettersmak. Derfor passer Fever Tree Ginger Beer perfekt i den drinken. Uansett om du liker ingefærøl på boks eller på flaske, så har vi et stort utvalg av begge deler i sortimentet vårt. Vi har både billig ingefærøl og ingefærøl som hører til den litt dyrere prisklassen, men det er smart å holde øye med produktene våre, fordi vi har hele tiden ingefærøl på tilbud. Dermed kan du alltid gjøre en god handel når du kjøper ingefærøl her hos BarLife.

Riktig god fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna