Finest Call - Deilig sirup - Kjøp til Nordens beste priser ?

Skal du trylle fram mange drinker på kort tid er Finest Call uunnværlig.

Med Finest Call i baren slipper du å skulle lage alle drinker og cocktails fra bunnen av. Det finnes mange forskjellige smaker, og det skal kun tilsettes riktig mengde alkohol og pynt, så er x antall drinker og cocktails klar til servering på et blunk. Finest Call er også fint når du har mange på besøk til en privat fest, både fordi det er ferdigblandet og fordi det smaker godt. Les mer her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Finest Call Sukkersirup (+ pant) FL 100 61224 by FINESTCALL color Svart
  Finest Call Sukkersirup (+ pant) FL 100
  138,75 NOK
 2. Finest Call Grenadine FL 100 61173 by FINESTCALL color Svart
  Finest Call Grenadine FL 100
 3. Finest Call Elderbærsirup FL 100 61258 by FINESTCALL color Svart
  Finest Call Elderbærsirup FL 100
  138,75 NOK
Set Ascending Direction

Finest Call tilbyr nye smaker

Hvis du trenger å holde stor privat fest eller annen hendelse, så er det stor etterspørsel etter drinker. Det kan være både kostbart og tidkrevende å shoppe til 3-4 forskjellige drinker - spesielt hvis det må være ikke bare ett rom og cola eller gin og tonic. Med Finest Call er nesten bare fantasien setter grenser for smaken du vil at cocktailer sauer. Finest Call har mindre enn 17 forskjellige smaker som kan blandes til en rekke cocktails eller drikke. Du kan velge å bruke det som en base i en cocktail, og deretter legge til andre ingredienser. Det kan også brukes mer eller mindre rene, som er plassert bare alkohol. Å gjøre drinker mer innbydende, er det alltid en god idé å bruke litt pynt. Det kan bestå av tørket sitrusfrukt, pærer eller bær bet.

Visning forslag med fineste Call

Der er 17 forskjellige versjoner av denne mikseren, så det er rikelig anledning til å gjøre noen drinker som passer dine eller dine gjester smaksløkene. En nydelig forslag bringebær Colada, som er en perfekt drikk for sommeren. Dette bruker Finest Call Piña Colada og kirsebær mix. Du starter ved å finne et høyt glass ut, og fylle den opp med isbiter. Hell 100 ml kirsebær blanding ved bunnen, og blande 30 ml pina colada blandes med 4 cl lys plass i en rystemaskin. Rist den opp og hell den i glasset. Før servering, bruk en lang skje, å virvle rundt i glasset. Pynt eventuelt med friske kirsebær og litt mynte på toppen. Citrus Sunrise er en annen god cocktail er en laget med Finest Call grenadine, tequila, appelsin og grapefrukt juice. Fylle et høyt glass med is og hell Grenadinen nederst. Topp deretter med de andre ingrediensene og avslutte med en oransje skive.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna