Kjøp en rompakke og få mer for pengene -enkelt og greit!

En god rom er og forblir en klassiker. Den nydelige drikk som er laget på sukkerrør og kan nytes bare som den er, med isbiter eller til cocktails. Se våre forskjellige pakker med rom nedenfor eller lese mer her.

Loading...
Set Ascending Direction
  1. MOJITO Alkoholfri - Drikkepakke Barlifepakke19AF by BARLIFE color Svart
    MOJITO Alkoholfri - Drikkepakke
    438,75 NOK
Set Ascending Direction

Ulike typer

Det finnes mange forskjellige typer rom, derfor vil du også finne en rekke pakketilbud på denne siden. Du kan både få en pakke med rom og ingefær øl slik at du kan gjøre en perfekt Mørk n 'stormfull, i tillegg kan du også få en nydelig rom med sjokolade. En kombinasjon som går hånd i hånd når du ønsker å nyte en nydelig rom for seg selv. Som noe unikt kan du også finne rompakker med rom glass. Da er du sikker på å få maksimalt ut av ROM. Perfekt hvis du trenger å gjøre rom smake eller motta gjester og ønsker å nyte et godt glass rom. Vi tilbyr også bokser som fungerer veldig bra som en gave og en unik adventskalender, som garantert vil glede mottakeren.

Hva er ROM?

HISTORIEN OM Rom

man være tilbake til rundt 1500 for å finne de første tegn på produksjon av rom. Det antas at det var Christopher Columbus som brakte den første sukkerrør til Karibien. Detaljert bestemme Puerto Rico. På den tiden han ikke visste at det var starten på en økonomisk vekst og noe som ville forlate sitt preg på verden mer enn 500 år senere. Etter sukkerrør ble introdusert til Puerto Rico, ble populær i hele området med lynets hastighet. Sukkerrør har imidlertid vokst i verden i mange år, og de første beskrivelsene dateres tilbake mer enn 2000 år tilbake i tid. Egentlig kommer sukkerrør fra Kina og India. Her vokste det som en luke, og ble ikke brukt alkohol.

SÅDAN MADE ROM

Det krever mye forskjellig utstyr, og ofte mange år med venting før det endelige produktet kan smakes. Første sukkerrøren vokse til riktig størrelse. Da de er høstet og plassert i store kar, hvor de blir kokt i vann. Etter mange timer indkogning alt blir en sirup. Det er en klissete og veldig søt sirup. Denne sirup blir så destillert og det urene væske er nå fullført. Det rå ROM inneholder typisk mellom 60 og 90% alkohol, slik at det er for sterk for drikking, og på samme tid, er det ingen finesse i smaken. Romens smak og karakter utvikles under lagring prosessen. Besparende prosessen tar vanligvis opp til 10 år. Alle kan fortelle forskjellen mellom lys og mørke rom, men de fleste mener at kromen miste farge på grunn av en filtreringsprosess. Den enkle svaret er at lyset er lagret i ståltanker, mens det blir mørkt lageret i tretønner, karakterisert ved at den farge.

Drinker med ROM

Der er ingen tvil om at en av de mest berømte drinker med rom, Mojito. Mojito er gjort på lyse ROM, og blandet med stokk sukker, mynte og limeskiver og toppet med dansk vann. I drinker med rom Mojito, kan det være vanskelig å smake forskjellen mellom annet lys rom, og du kan bruke bare en billig versjon. Hvor ROM virkelig inn i karakter, er ofte i de mørke versjoner. Mørk rom er mye mer kompleks og kan ha mange forskjellige smaker. Oppretter en gammel cubansk, som regnes for å være en Mojito for menn, vil det være en stor forskjell i smak, avhengig av hva flasken er brukt. Vi anbefaler her Diplomatico Ambassador. Den er laget på samme måte som en Mojito, men brukte en mørk versjon. En liten vri på denne drinken er at topper det med champagne eller lignende. Gradering røyke opp, og det blir mer festlig.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna