Kjøp Rom - Stor og stort utvalg her ?

En god rom er uunnværlig.

I mange år har rom vært en populær brennevin. Dette gjelder over hele verden og også i Norge. De fleste kjenner Bacardi, men rom er mye mer enn det. Det er en kompleks brennevin med store variasjoner både når det gjelder smak og pris. Vi har et bredt utvalg av de dyre og gode romflasker med høy kvalitet og store smaksopplevelser. Les mer om rommens mange varianter her

Loading...
Set Ascending Direction
 1. Lag din egen rom gaveeske Doyourown1 by Rbdrinks color Svart
  Lag din egen rom gaveeske
  648,75 NOK
  Out of stock
 2. RumISH (Alkoholfri) FL 50 -> RumISH (Alkoholfri) FL 50 54401 by RumISH color Svart
  RumISH (Alkoholfri) FL 50 -> RumISH (Alkoholfri) FL 50
  178,75 NOK
 3. Lyres, White Cane Spirit Alkoholfri FL 70 66704 by Lyres color Svart
  Lyres, White Cane Spirit Alkoholfri FL 70
  358,75 NOK
 4. RumISH (Alkoholfri) FL 35 54400 by RumISH color Svart
  RumISH (Alkoholfri) FL 35
  168,75 NOK
 5. Undone No. 1 Not Rum (Alkoholfri) FL 70 55950000 by Undone color Svart
  Undone No. 1 Not Rum (Alkoholfri) FL 70
  208,75 NOK
 6. Lyres, Krydret Sukkerstang Spiritus Alkoholfri FL 70 66705 by Lyres color Svart
  Lyres, Krydret Sukkerstang Spiritus Alkoholfri FL 70
  328,75 NOK
Set Ascending Direction

Historien om Romman

være tilbake til rundt 1500 for å finne de første tegn på produksjon av rom. Det antas at det var Christopher Columbus som brakte den første sukkerrør til Karibien. Spesielt Puerto Rico. På den tiden han ikke visste at det var begynnelsen på økonomisk vekst og noe som ville forlate sitt preg på verden mer enn 500 år senere. Etter sukkerrør ble introdusert til Puerto Rico, ble populær i hele området med lynets hastighet. Sukkerrør har imidlertid vokst i verden i mange år, og de første beskrivelsene dateres tilbake mer enn 2000 år tilbake i tid. Egentlig kommer sukkerrør fra Kina og India. Her vokste det som en luke, og ble ikke brukt til å produsere alkohol.

Sådan gjort rom

Det krever mye forskjellig utstyr, og ofte mange år med venting før det endelige produktet kan smakes. Første sukkerrøren vokse til riktig størrelse. Da de er høstet og plassert i store kar, hvor de blir kokt i vann. Etter mange timer indkogning alt blir en sirup. Det er en klissete og veldig søt sirup. Denne sirup blir så destillert og det urene væske er nå fullført. Det rå ROM inneholder typisk mellom 60% og 90% alkohol, slik at det er for sterk for drikking, og på samme tid, er det ingen finesse i smaken. Romens smak og karakter utvikles under lagring prosessen. Besparende prosessen tar vanligvis opp til 10 år. Alle kan fortelle forskjellen mellom lys og mørke rom, men de fleste mener at kromen miste farge på grunn av en filtreringsprosess. Den enkle svaret er at lys-ROM-er lagret i ståltanker, mens den mørke er lageret i tretønner, karakterisert ved at den farge.

Drinker med rom

Der er ingen tvil om at en av de mest berømte drinker med rom, Mojito. Mojito er gjort på lyse ROM, og blandet med stokk sukker, mynte og limeskiver og toppet med dansk vann. I drinker med rom Mojito, kan det være vanskelig å smake forskjellen mellom annet lys rom, og du kan bruke bare en billig versjon. Hvor kromen virkelig inn i karakter, er ofte i de mørke versjoner. Mørk rom er mye mer kompleks og kan ha mange forskjellige smaker. Oppretter en gammel cubansk, som regnes for å være en Mojito for menn, vil det være en stor forskjell i smak, avhengig av flasken som brukes. Vi anbefaler her Diplomatico Ambassador. Den er laget på samme måte som en Mojito, men brukte en mørk versjon. En liten vri på denne drinken er at topper det med champagne eller lignende. Gradering røyke opp, og det blir mer festlig.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna