Loading...

Noda, Siciliansk Sitron 33cl

Artikkelnummer
625374
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

29,00 NOK
  • Pris pr stk m/12 stk: 25,00 NOK . Spar 14%

Beskrivelse

Noda, Siciliansk Sitron 33cl - Ekte Fruktjuice uten Tilsetningsstoffer

Noda er ikke som de andre brusene. Denne Noda er laget med ekte fruktjuice fra hvit drue og siciliansk sitron, noe som gir den en autentisk og frisk smak. Den er også tilsatt naturlig sitrusaroma for ekstra intensitet.

Med en alkoholprosent på 0,00% er Noda et alkoholfritt alternativ til brus og andre drikkevarer. Den er perfekt for de som ønsker å nyte en forfriskende drikke uten alkohol.

Noda har et lavt kaloriinnhold på kun 19 kcal per 100 ml og er kun søtet med presset frukt. Det er ingen tilsetningsstoffer eller stimulanter i denne drikken, noe som gjør den egnet for alle, uavhengig av kostbehov eller preferanser.

Denne Noda kommer i en praktisk 33 cl aluminiumsemballasje, som er BPA-fri og kan resirkuleres uendelig. Ved å velge Noda støtter du også økologisk landbruk, da den kun bruker frukt fra økologiske kilder.

Prøv Noda i dag og opplev forskjellen med ekte fruktjuice og naturlige ingredienser.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna