Loading...

Champ SlushIce Ananas, 2L

Artikkelnummer
638214
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

189,00 NOK

Beskrivelse

Champ SlushIce Ananas - Den Perfekte Leskedrikk for Sommeren

Skap en forfriskende og deilig leskedrikk med Champ SlushIce Ananas. Dette konsentratet er spesielt designet for å lage leskedrikker og slushice, og det er perfekt å nyte på varme sommerdager eller som en morsom og festlig drikk til fester og arrangementer.

Med en kapasitet på 2 liter kan du enkelt lage store mengder av din favoritt slushice eller leskedrikk. Den søte ananas smaken vil helt sikkert være en hit både blant barn og voksne.

For å lage slushice eller leskedrikk trenger du bare å blande konsentratet med vann og fryse det ned. Når det er frosset, kan du enkelt skrape det til fine iskrystaller og nyte den forfriskende smaken av ananas.

Champ SlushIce Ananas er den perfekte måten å slukke tørsten på og skape en festlig stemning. Prøv det i dag og opplev den deilige smaken av sommer.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna