Loading...

Doseringsmål 2 cl M/tæller

Artikkelnummer
9189
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

679,00 NOK

Beskrivelse

Praktisk Doseringsskje til Barbruk

Dette doseringsskje er et uunnværlig verktøy både for profesjonelle bartendere og hjemmebaren. Med en kapasitet på 2 cl og en praktisk teller er det enkelt å måle opp riktig mengde til dine drinker og cocktails.

Doseringsskjeen er laget av holdbar plast og har en kapasitet på 20 ml. Den svarte fargen gir den et stilfullt utseende som passer til enhver barinnredning. Den er enkel å feste på flasken og passer til flasker med en størrelse på 0,7 - 1 L.

Med denne doseringsskjeen har du muligheten til å ha en hånd fri til andre oppgaver, da du ikke trenger å holde flasken og glasset samtidig. Det gjør det enkelt og praktisk å servere drinker og cocktails med presise mål.

Uansett om du er en profesjonell bartender eller bare elsker å lage drinker hjemme, vil denne doseringsskjeen være et uunnværlig verktøy i baren din.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna