Loading...

Dobbelt jigger børstet - rustfritt stål (3 / 6cl)

Artikkelnummer
9539
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

28,75 NOK

Beskrivelse

Dobbeltmålebeger i rustfritt stål - Perfekt for nøyaktig cocktailmåling

Dette dobbeltmålebegeret i rustfritt stål er et uunnværlig verktøy for enhver bartender eller cocktailentusiast. Det er laget av matt børstet rustfritt stål, noe som gir det et stilig og moderne utseende. Målebegeret er utstyrt med to målekopper som gjør det enkelt å måle nøyaktig.

Den mindre målekoppen har en kapasitet på 3CL (30 ml) og er inngravert på den ytre overflaten. Den større målekoppen har en kapasitet på 6cl (60 ml) og er også inngravert på overflaten. Dette gjør det enkelt å måle nøyaktige mengder ingredienser til dine cocktails.

Målebegeret har en diameter på 4,2 cm og en høyde på 10,0 cm, noe som gjør det behagelig å holde og enkelt å håndtere. Det er laget av holdbart og robust rustfritt stål som sikrer at det kan tåle daglig bruk og fortsatt se bra ut.

Uansett om du er en profesjonell bartender eller bare elsker å lage cocktails hjemme, vil dette dobbeltmålebegeret være et uunnværlig verktøy på ditt kjøkken.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna