Loading...

Delfinrenser - TS 3100

Varenummer
9937
PRISGARANTI
1 765,00 kr

Beskrivelse

Med TS 3100 kan brillene vaskes på rekordtid


TS 3100 glassrensersystem tar bare et lite område av vasken og lar deg både vaske glassene med såpe eller skylle dem med kaldt vann. Begge alternativene er skilt fra hverandre. Med TS 3100 er du garantert en maskin som ikke hopper rundt, da den er utstyrt med 4 kraftige sugekopper i bunnen. Maskinen kan brukes på alle vanlige avløp.
TS 3100-systemet er formet som en rombe og kan derfor ta alle vanlige og store briller. I tillegg er TS 3100-systemet utstyrt med en smussavvisende overflate og et teleskopisk rengjøringsmiddel som inneholder en kappe som er gummibelagt for å beskytte kanten av glasset. Dette gjør at børsten enkelt kan fjernes, byttes ut og rengjøres fordi den har en bajonettlukning. Overløpet er trekantet og er festet til hjørnet av beholderen. Den kan enkelt fjernes og skyllebeholderen kan lett tømmes.
Teleskoprengjøringsmiddelet er helt uttrekkbart, så glassene skylles helt innvendig og utvendig med kaldt vann. Umiddelbart kan du ta brillene til neste formål. I tillegg er denne teleskopiske skyllemaskinen gratis, slik at den kan tas bort og spare plass når du er ferdig med å bruke den. Slutt å tenke på skittent glass, fordi TS 3100 gjør det mulig å vaske glass opp i en hast.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna