Loading...

Dolphin glass cleaner - TS 2100

Varenummer
9938
PRISGARANTI
2 225,00 kr

Beskrivelse

Med TS 2100 kan glass tas enkelt og raskt


TS 2100 glassrensersystem tar bare et lite område av vasken og lar deg både vaske glassene med såpe eller skylle dem med kaldt vann. Begge alternativene er skilt fra hverandre. Med TS 2100 er du garantert en maskin som ikke hopper rundt, da den er utstyrt med 4 kraftige sugekopper i bunnen. Maskinen kan brukes på alle vanlige avløp.
TS 2100-systemet er utstyrt med en smussavvisende overflate og et teleskopisk rengjøringsmiddel som inneholder en kappe belagt med gummi for å beskytte kanten av glasset. Dette gjør at børsten enkelt kan fjernes, byttes ut og rengjøres på grunn av en bajonettlukning. Overløpet er trekantet og er festet til hjørnet av beholderen. Den kan enkelt fjernes og skyllebeholderen kan lett tømmes.
Teleskoprengjøringsmiddelet er helt uttrekkbart, så glassene skylles helt innvendig og utvendig med kaldt vann. Umiddelbart kan du ta brillene til neste formål. I tillegg er denne teleskopiske skyllemaskinen gratis, slik at den kan tas bort og spare plass når du er ferdig med å bruke den. Slutt å tenke på skittent glass, for TS 2100 gjør det mulig å vaske glass opp i en hast.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna