Loading...

Coravin vinskjenker inkl. 2 patroner

Artikkelnummer
9197
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

5989,00  NOK
In stock

Beskrivelse

Coravin vinsjenker inkl. 2 patroner - Hell et enkelt glass vin uten å åpne en hel flaske

Med Coravin vinsjenkeren kan du nå nyte et enkelt glass vin uten å måtte åpne en hel flaske. Denne innovative vinsjenkeren inkluderer 2 patroner som gir deg muligheten til å helle vin uten å påvirke resten av flasken.

Bruken av vinsjenkeren er enkel. Først trykker du på avtrekkeren for å rense gassen. Deretter stikker du nålen gjennom proppen og vipper flasken som om du skulle helle normalt. Ved å trykke og slippe avtrekkeren kan du helle vinen, og når strømmen avtar eller stopper, gjentar du prosessen.

Når nålen er trukket ut, vil proppen lukke seg sammen og bli helt lufttett igjen. Dette betyr at vinen kan oppbevares som om den var uåpnet, og du kan nyte et glass vin uten å bekymre deg for at resten av flasken blir påvirket av oksidering.

Coravin vinsjenkeren er det perfekte verktøyet for vinentusiaster som ønsker å nyte forskjellige viner uten å måtte åpne flere flasker. Den er enkel å bruke og sikrer at vinen forblir frisk og velsmakende.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna