Loading...

Condibøttelåg 1,2 ltr.

Artikkelnummer
9941
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

9,00 NOK

Beskrivelse

Hold Styr på Dine Krydderier med Condibøttelåg

Skap orden og oversikt i ditt kjøkken eller bar med disse praktiske condibøttelåg. Med en kapasitet på 1,2 liter kan du oppbevare dine krydderier, sauser eller andre ingredienser på en stilfull og organisert måte.

Condibøttelågene er laget av holdbar plast som tåler temperaturer fra 0 til +40 grader uten tidsbegrensning. Det anbefales imidlertid ikke å fryse dem, og de tåler ikke ovn eller mikrobølgeovn.

Med sin klare farge og rektangulære form er condibøttelågene både estetisk tiltalende og enkle å stable sammen. De måler 19 cm i bredde og 13 cm i dybde, noe som gjør dem egnet for oppbevaring i skap eller på hyller.

Uansett om du er en profesjonell bartender eller bare ønsker å holde styr på krydderiene dine hjemme, er disse condibøttelågene et praktisk og stilfullt valg.


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna