Loading...

COGNACGLASS DEGUSTATION 41 CL.

Artikkelnummer
9807
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

78,75 NOK
  • Pris pr stk m/6 stk: 58,00 NOK . Spar 26%

Beskrivelse

Flott Cognacglass fra ARC - Perfekt til Degustasjon

Dette flotte cognacglasset fra ARC er det ideelle valget for å nyte din favorittcognac. Med en kapasitet på 41 cl har glasset den perfekte størrelsen for å frigjøre og fremheve cognacens aromaer og smaksnyanser.

Glasset er laget av klart glass og har en elegant og tidløs design som passer til enhver anledning. Det er også tilgjengelig i størrelsene 15 cl og 25 cl, hvis du foretrekker mindre porsjoner. Hvis du derimot ønsker et større glass, tilbyr vi også Omega cognacglasset med en kapasitet på 72 cl.

Dette cognacglasset er også tilgjengelig i en butikkvennlig emballasje med varenummer 5000798. Det har en lengde på 12,9 cm, en diameter på 9,5 cm og veier 0,182 kg.

Uansett om du er en cognac-entusiast eller ønsker å skjemme bort noen du er glad i, vil dette flotte cognacglasset fra ARC uten tvil imponere.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna