Loading...

Cocktailbarsett 12 deler

Artikkelnummer
632275
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

995,00 NOK

Beskrivelse

Profesjonelt Cocktailbarsett - Det ultimate verktøyet for mixologer

Dette 12-delers cocktailbarsettet fra GenWare er det ultimate verktøyet for mixologer og bartendere. Settet er laget av rustfritt stål og Terylene, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid.

GenWares profesjonelle barutstyrskolleksjon er utviklet i samarbeid med Londons beste bar-spesialister og mixologer for å skape et ledende utvalg av profesjonelt barutstyr for den moderne tidsalderen. Settet inneholder alle de essensielle verktøyene for å lage cocktails, inkludert en Boston shaker-boks, Boston glass, klassisk barskje, jigger, 3 speed pourers, Hawthorne-si, julep-si, finmasket si, muddler og en cocktailbar-kitveske.

Med dette settet kan du enkelt og profesjonelt lage alle dine favorittcocktails. Den medfølgende bæretasken med 6 rom gjør det enkelt å oppbevare og transportere settet, og de 2 plastspennene sikrer at innholdet holdes sikkert på plass.

Uansett om du er en erfaren mixolog eller bare elsker å lage cocktails hjemme, vil dette cocktailbarsettet fra GenWare være et uunnværlig verktøy på ditt kjøkken.

Dokumenter


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna