Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Isterninger - Cocktailtilbehør
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Isterninger

Falske stern innføringer for utstilling  

En skikkelig cocktail bør være kald, noe som selvfølgelig ikke skje av seg selv. For å gjøre en drink kaldt man trenger å være sikker på at du har is , som er essensielt i enhver bar.
De isbiter er tid i baren < / em>
Hvis du har en bar, er det svært viktig at du sørge for å alltid ha mange isbiter. For det er slik at hvis du har mange kuber vil alltid se bedre ut enn at man plutselig går tom for isbiter, som kan være veldig irriterende. Derfor bør man alltid ha noen isbiter for å ta i folks drinker.
Akryl isbiter kan være bra
De fleste barer alltid sørge for å ha en masse < span style="color:#0000ff;"> drinker pynt , som sikkert også dekorere godt når å bli servert drinker. Det kan være alt fra sugerør og drikke pinner for ulike drinker ornamenter laget av glitter folie. Men noe som mange så dessverre glemmer er at det er ikke bare i drinker som må ornamenter. Det første at folk ser når de kommer til et sted, baren og derfor er det en god idé å sørge for at du har en bar med masse påfyll så det hele er ikke så kjedelig. En av de tingene som du kan kle med den enorme cocktail glass , som skal dekorere godt på den side av stolpen. I disse gigantiske cocktailglass, er det dumt å plassere ekte isbiter. For ekte isbiter laget av vann de smelter fort og det ser plutselig ikke så morsomt lenger. På Barlife kan du finne akrylisterninger som ser ut som ekte isbiter på en kule, men ikke laget av vann, men akryl. Dette betyr at isbitene ikke smelter så de ikke er laget av et materiale som kan smelte. Men hva de har til felles med de rette isbiter blir dekorative så mye, og at de ser på nøyaktig samme måte. På Barlife kan du kjøpe en pakke med akryl isbiter som inneholder ca 40 isbiter. Med en enkelt pakke, du har dermed mer enn nok til å fylle en stor cocktailglass siden 40 av disse akrylisterninger klumpete.


Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Vi har også isbiter metall

Dette er ikke bare akryl kuber som vi har i Barlife. Noen andre isbiter, som vi også kan tilby våre kunder de isbiter laget av metall. Disse isbiter pynte godt på mange måter. For eksempel kan du plassere disse isbiter i sin bar, som vil se veldig skalere ut. En pakke inneholder 4 stk., Slik at bare noen få pakker for å gjøre dem ser virkelig festlig ut. En annen ting du kan gjøre er å la disse isbiter, som er laget av metall, dekorere kontoret. For de fleste som eier en bar eller en annen form for gjestfrihet har et kontor, hvorav mange i hovedsak består av ulike ingot-relaterte ting som flasker og annet tilbehør. Men det er ingen grunn til at ikke å gjøre noe ut av hans kontor slik at du føler virkelig hjemme og slik at du kan føle at du faktisk jobber i en bar, selv om du sitter der ute bak og gjøre noe som er litt mattere. Og for å få akkurat den rette atmosfæren for eksempel kan du vurdere om du bør plassere noen metalister oppføringer på bordet slik at du virkelig kan bli minnet om en virksomhet hele tiden.

Hvis du har kunder som er planlagt å møte på kontoret vil uten tvil også likte at det er lite barrelateret ornamenter som isbiter laget av metall eller akryl, for den saks skyld, som de vil også gjerne merkevare rett bar atmosfære på kontoret.