Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Drinksopskrifter - cocktailbøger med lækre drinks
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Drinks Opskrifter

Bøker med drinker oppskrifter er den perfekte gave  

Alle har vært i en situasjon hvor du må lage en drink og husker ikke hvilke ingredienser du må ha i denne drinken. Dette vil unngå hvis du har lyst til å ha noen drikke oppskrifter , som du alltid kan slå opp.

Huske Guru krever at du kjenner dem

Mange tenker kanskje at hvis du er en ekte bartender trenger du ikke å hele tiden se på drikke oppskrifter, og det kan også være noe om. Men for at du kan lære disse oppskriftene i hodet, det krever at du har lært dem. Og hvis du har til å lære dem, så er det mest åpenbare å gjøre, for å kjøpe en bok der du har alle disse drikke oppskrifter samlet. På Barlife selger vi mange bøker, hvor du kan se alle de viktigste drikke oppskrifter. Og hvis det skulle være en oppskrift som ikke er oppført, selv om dette er mot alle forventninger, kan du bare legge det ved å skrive det ned på et papir og sette det inn i denne boken av drikke oppskrifter slik at du har dem alle oppsummert. Blant annet finner du den klassiske bok, der du finner mange forskjellige drikke oppskrifter fra Andrew James. Dette book'll raskt lære deg hvordan å forberede de ulike blandebatterier og alkohol i en cocktail glass og tjener deretter dem til fullkommenhet. For denne boken lærer deg svært klassiske drinker oppskrifter at man bør bartender trenger å lære. En av de mange bøker som du kan finne på Barlife nettsted er en bok som lærer deg hvordan du lager en drink hver dag hele året. Dette betyr at det er en drikk som inneholder 365 drikke oppskrifter. På den måten kan du være sikker på at du har en bred kunnskap om mange forskjellige drikker  


Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Også mer eksperimentelle drikker oppskrifter er

Det første du må gjøre, som ny bartender kurset er å sørge for å huske de mange forskjellige drikke oppskrifter. Fordi når du har vært i gang en stund fungerer det ikke, at du hele tiden tar seg tid til å slå opp i en bok for å finne de riktige drikke oppskrifter, som det vil ta tid, noe som vil gjøre køen blir lengre og lengre og den har potensial til å koste mye penger. Så det første du bør gjøre er å spørre en erfaren bartender om hvilke drikker oppskrifter du trenger å vite. Når bartender er usannsynlig å ha tid til å vurdere alle drinker oppskrifter du sannsynligvis trenger selv å lese opp på leksjonen, som du enkelt kan gjøre med en bok fra Barlife full av de viktigste drikke oppskrifter. Når du har lært alt av de mest klassiske drikke oppskrifter utenat, kan du gå videre og lære litt mer eksperimentelle drinker. Noen av disse drikkene vil kreve annen cocktail tilbehør, men det er alt noe som du vil være i stand til å lese deg i drikke oppskrift.

Etter eksperimentering kommer kreasjoner

Når du har lært mer eksperimentelle drikke oppskrifter, som du kan gjøre med noen av de bøkene som du finner i Barlife, har du de beste forutsetninger for å lage dine egne kreasjoner. For det å lage dine egne kreasjoner krever at du har veldig bra grep på de eksisterende drikke oppskrifter og forskjellige ingredienser som du vanligvis bruker for å lage drinker. For bare når du har virkelig godt grep om dette, kan man grave i å lage din egen drikke oppskrifter. Og hvem vet, kan det være at en dag ender opp med en bok om Barlifes nettside hvor verden kan komme til å lære om sin Guru.