Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Sugerør - udvalg af sugerør til baren eller festen derhjemme
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Sugerør

sugerør for privat fest  

Det finnes utallige situasjoner som er karakterisert ved at man trenger sugerør , og dette gjelder både private situasjoner og andre arrangementer.
For en skikkelig cocktail, trenger du sugerør
Hvis du ønsker å lage en virkelig deilig cocktail er en av de viktigste å ha et strå, som også må passe cocktails du velger å tjene. Når du har en bar og slanger mange cocktailer over disk, er det selvsagt viktig å ha rett cocktail utstyr som det faktisk er så viktig at man kan si at det er en forutsetning for å servere cocktails. For hvis du ikke har de riktige verktøyene og de riktige tingene for å tjene cocktail i, så er det selvsagt litt vanskelig å tjene deilige fargerike drinker. En av de viktigste delene av en god cocktail er hva det ser ut. For selvfølgelig må det smake godt og generelt være en god cocktail, men også det er også svært viktig at det ser bra ut. Dette kan sikres, for eksempel ved å helle noen friske farger i en cocktail, noe som vil gi en fin look. Men du kan også ta andre ting i en cocktailglass med alkohol og ulike væsker, for å gjøre det ser fint. Noe av det du kan ta i, for eksempel halm. Og dette er noe veldig viktig å ta en drink når kunder i en bar alltid vil anta at det er noe som de får med når du kjøper en cocktail. I noen drinker er det så viktig at det nesten sier seg selv fordi at man ikke engang kan drikke drikke, hvis du sørge for å ha et sugerør i. Dette gjelder for eksempel hvis du gjør en drink bestående hovedsakelig av store isbiter. For at å drikke denne drinken, ikke bare bli drukket mange isbiter du må bruke et strå, som vil gjøre at du faktisk kan få drukket den deilige væske, som tross alt er hva du betalte for. Dette gjelder også i noen drinker med knust is at du trenger et sugerør. Dette er fordi noen drinker med knust is servert i noen svært store jug , og derfor føler kanskje som primært drikke is når man drikker drikken, hvis det ikke er du sikker på å få et strå eller to i  .

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Du kan også dekorere med sugerør og andre pyntegjenstander

Foruten sugerør ofte har en helt funksjonell hensikt, de kan også være bra for andre ting. Det er slik at alle stråene du finner på Barlife nettsted kan også brukes til å pynte med. For at Barlife kan du blant annet finne noen eksotiske sugerør, som er utsmykket med frukt laget av papir. Dette vil se fint i en drink som du ønsker å gjøre noe spesielt. I tillegg kan du også finne sugerør som har andre dekorasjoner, blant annet kan du finne et sugerør formet som glitrende palmer. Disse sugerør er skinnende papir strimler rundt dem, gi dem en festlig utseende, som ser fin. Du kan også finne sugerør med festlige solbriller, som ser morsomt og super kul ut. Vanligvis er det ikke engang fordi at man knytter sugerør med noe som du kan ta på øynene, men med Barlife kan faktisk nøyaktig finne det. For kategori drikke ornamenter hvor du finner sugerør, kan du finne noen strå formet som briller. Det vil si at væske som du suger med halm bare være et spill rundt øynene før du drikker det, som er en morsom gimmick for noen feiring.