Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Drinkspynt - Flot udvalg af Drinkspynt i super kvalitet og fødevare godkendt.
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Drinkspynt

Drikker Dekorer cocktailer  

Alle vil selvfølgelig enig i at når du kjøper en drink, så er det viktig at det smaker godt. Men noe som mange ikke tenker på det er hvor mye drikker ornamenter faktisk har å si.
med drinker ornamenter slå av tørsten med øynene dine
Når du må spise noe, enten det er mat eller drikke, så gjør hjernen er ofte slik at folk som først blir mett med øynene. Dette betyr at hvis du ser en drink, så er det bare fargene, selve glasset og drikker ornamenter du se at mettet fett. Derfor sier det seg selv at det er viktig å gå i bane for drinker ornamenter siden på denne måten gjør seg selv en tjeneste ved å få folk til å føle seg som den deilige cocktails å gjøre. På Barlife kan du finne svært forskjellige drinker ornamenter, vil du finne blant annet diverse sugerør pesky og andre dekorasjoner. Så hvis du ønsker å gjøre din drikker er overlegen, så er du sikkert ikke gått forgjeves Barlife nettstedet.

Svært fargerike ornamenter

En av de tingene som du spesielt finner med Barlife er de fargerike ornamenter, som kommer i mange forskjellige former. Her kan du nevner blant annet pesky, tilgjengelig i en pokervariant. Denne variant er kjennetegnet ved å ha en rekke ulike farger og er laget i farget, gjennomsiktig plast. Foruten disse er toppen har symbolene fra et kortspill spar, diamanter, klubber og hjerter. Disse drikker garnityr gjør det enkelt å bruke hvis du trenger å holde en poker kveld, og må ha venner og kjærester å drikke deilige drinker. Når du holder en slik hendelse kan like godt gå & rsquo; alt i & rsquo;, som også sier i poker, og kle seg for en fest.  

Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Med tannpirker kan du knaske kanapeer

Du vil også finne mange tannpirkere i Barlife, og du gjør dette av flere grunner. For det første er det ofte at folk spør etter noen tannpirker i en bar, som de kan bruke til å gi til folk om de trenger en tannpirker til tennene. Men denne typen drikke ornamenter er også bra for nettopp det - å kle seg en drink. Du kan også finne tannpirker, som er dekorert med annet papir frukt på toppen. De vil være fest stikker i en oliven eller lignende og servere bargæsterne. Også et kirsebær vil se festlig ut på slutten av denne typen drikke ornamenter og slikt drikke vil være uimotståelig for dine gjester.

Med et helt sett blir meget fest

På Barlife du trenger ikke begrense deg til å kjøpe enkelte typer drikke garnityr. For at du enkelt kan kjøpe et helt sett, som består av ulike drinker garnityr. Du kan for eksempel kjøpe ulike paraplyer som er både laget av skinnende materiale og som er laget av tynt, farget papir. I tillegg vil du finne ulike drikker kjepper i en slik pakke. Disse pesky Blant annet i form av palmer, noe som kan gi en litt eksotisk stemning til noen feiring. I tillegg vil du også finne drikke ornamenter i form av drikke pinner som er formet som golfklubber, som er helt ideelt for slutten av golf sesongen. Det er ikke de eneste drinker ornamenter du finner i Barlife. For du kan også kjøpe de morsomme kjepper formet som sverd. Disse er så korte at de er ideelle for å plassere i et høyt cocktailglass. Og når du har plassert det her, kan du samme anledning 'spidde' en oliven eller en cocktail kirsebær eller noe sånt som du ønsker å plassere i glasset. Dette vil være en liten deilig snack som din bar patron kan spise, ikke at det metter, men til gjengjeld det smaker godt.