Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Drinkspinde - Stort udvalg af pinde til drinks i den bedste kvalitet
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Drinkspinde

Stort utvalg av vakre og morsomme Drinks pinner

pesky du både kan lage drinker bedre mens de oppfyller funksjonelle krav.
Rør og pynt
en av de tingene som mange finner er at pesky er bra når røring rundt i cocktailglass , som er bra av flere grunner. I noen drinker det er mye sukker, og sukker er åpenbart ikke ment for at du må suge den opp med sugerør , som det vil være en veldig søt drikke , som du suge opp i første omgang, mens det neste du drikker vil smake mye alkohol og ikke være søt. I denne situasjonen, vil du sette pris på at bartenderen har plassert en drinker stokk i ens glass som på denne måten bare for å røre rundt i drikke før du tar en slurk. På den måten kan du være sikker på at hver slurk vil smake det samme, og det vil være & eacute; n slurk, som er veldig søt og & eacute; n på den annen side er veldig bitter. For hver tåre vil være et sted i mellom, og dermed smaker akkurat som de skal.   Det er også mange andre drikker som bare skaper fremskynde hvis du ikke regelmessig bare små tingene rundt dem, og dette er ikke noe du ønsker. For når bartender har stått og gjort en deilig drink bør selvsagt nyte det så mye som mulig. Og det kan gjøre blant annet ved hjelp av pesky. For disse kan du bare røre en drink, og da vil du finne at bunnfallet blir skapt, ikke laget ennå, og det vil være noe du setter pris på når du må drikke hans drikke .  


Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

For garnityr kan du også bruke den pesky

Det er ikke bare når du må ha sukker rørte rundt og sediment fjernet at man kan benytte seg av pesky. For selv om det må være litt moro i drikke, irriterende opplagt å gjøre det med. For pesky er åpen cocktail tilbehør når du skal være dekorert. På Barlife finner du et meget stort utvalg av drinker pinner som har noen festlige og morsomme design og former, og de vil bidra til å skape en god atmosfære for partiet. Blant annet finner du på Barlife noen morsomme drinker pinner som er formet som palmer. De er laget av plast og den øverste enden på noen palmeblader, og de vil gjøre noe drikke utrolig eksotisk. De har en høyde på 18 cm slik at de raser godt opp i luften og virkelig skape illusjonen om at det er et palmetre. I en enkelt pakke er 200 stk., Så derfor vil det være nok for utrolig mange eksotiske drinker. Du vil også finne noen virkelig moro pesky som er utsmykket med glitter folie. Disse irriterende har en topp som består av strimler som er laget av glitter folie i forskjellige farger. De har to lag av strimler, som har to forskjellige lengder og to forskjellige farger.

Noen av disse pesky i en drink vil se festlig ut, og det vil gjøre dine gjester kan ikke hjelpe, men å bestille en drink eller to. Du vil også finne noen veldig stilig pesky, som er både svært elegant, og møte det tiltenkte formål. På Barlife Du kan faktisk finne teardrop pesky ment for en martini. Men det er ikke det at de bare kan brukes for en martini som de også lett brukes til andre drikker.