Ships to

Dansk E-branded nettbutikk - over 4000 produkter til privat og næringsliv

- Skift
Cocktail Tilbehør - Danmarks største forhandler af drinks udstyr
0 0,00 kr
Cart.

Din indkøbskurv er tom.

Return to Previous Page

Cocktailtilbehør

Den kjente cocktail er noen bartenderne elskling

Kan du lage en cocktail, blir du en god bartender

En bartender har alltid et veldig spesielt forhold til den deilige cocktail og hver bartender har sin favoritt cocktail som er enestående og som han alltid tilbake til etter å ha prøvd en rekke andre alkoholholdige drikkevarer. Vi vet en deilig cocktail, som vi har hatt med pyntegjenstander, lys og fine og friske farger, og mange har svært spesifikke minner kombinert med en svært spesiell cocktail

Utstyret er viktig når du gjør den perfekte cocktail

Hvis du har til å gjøre en virkelig god og vellykket cocktail er veldig barværktøj at du må sørge for at du har før du stupe inn i den. Hvis du ønsker å følge en oppskrift helt til punkt og prikke for eksempel, er det svært viktig at du har skjenk og målet slik at du kan måle opp riktig og sørge for at du ikke får for mye eller lite av de ulike ingrediensene i drinken. I tillegg er det viktig at du har noen glass at du kan helle den dyrebare væsken i når du er ferdig og på denne siden finner du et bredt utvalg av cocktail glass, som du kan bruke til formålet. De er tilgjengelige i en rekke størrelser, former og farger, og du kan være sikker på å finne akkurat den glass som du synes er best for akkurat den cocktail som du har tenkt å gjøre
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En cocktail bør se eksotiske og nyhetsverdi ut

Når det kommer til en cocktail er ikke noe som helhet mindre er mer. Tvert imot, bør man hele tiden tenke at 'mer er mer', fordi de mer fargerike og eksotiske cocktailer er, jo mer sannsynlig er det at viljen som nytes med den største iver. Når det gjelder estetikk, er det mange ting som du kan kjøpe for å dekorere cocktail. Blant annet kan du på denne siden finne en rekke nyanser, som du kan plassere i en cocktail som det blir det rette utseendet. I tillegg kan du plassere forskjellige dyr i en cocktail som eksotiske flamingoer eller morsomme delfiner. Også sugerør må være i en reell cocktail og her kan du velge mellom mange forskjellige farger, former og størrelser.
Det er viktig at du har riktig utstyr for å blande drink med, og det er stor sannsynlighet for at du kommer til å gjøre din cocktail trenger en mikser. For dette er et viktig verktøy i en bar, og med en mikser kan du få riktig smak og tekster i cocktail mens risting prosessen vil også sørge for at cocktail er fin kaldt når det skal serveres.
en vekt er alltid en god ting å ha når du trenger å røre en cocktail sammen. For en vekt kan du nøye se hvor mye av de ulike ingrediensene som du må ta i en cocktail, og selv om du også til dette formålet kan bruke skjenk og mål, deretter en vekt, men bedre hvis det gjelder & rsquo; løsere & rsquo; ingredienser slik som sukker eller kokosnøtt  .

En cocktail bør være kald

Noe av det, noe som er spesielt viktig i en cocktail er at det er iskaldt, fordi at det vil bare være nytt lenger. Og en måte du kan få det kaldt i en cocktail bruker en isknusermaskine. En slik maskin kan knuse is på en enkel måte, og så fyller det ikke så mye. En slik maskin kan du finne på denne siden og med det vil du aldri trenger å oppleve laber cocktails at folk bare synes er super kjedelig. En annen ting du kan bruke til å få noe kaldt i en cocktail er en blender, som også har ofte funksjonen at det kan knuse is. På denne siden vil du finne mange forskjellige blendere som kan knuse is.

En cocktail skal smake på noe

Det er noe med en cocktail som ikke smaker noe, så det er viktig at du gjør det du kan for å få de mange smaker av ingrediensene du bruker til din cocktail. En måte du kan gjøre dette på er ved å kjøpe en muddler, som er en god ting å bruke når du skal lage en cocktail. Slike ting kan brukes til å få de deilige og velsmakende væsker inntil ingrediensene du bruker, og det fungerer litt som en gammeldags mørtel fungerer. Man knuser bare en bestemt ting, som for eksempel kan være mynte, og så vil smake her kommer i en mer fremtredende måte i cocktail enn det ellers ville ha blitt mottatt.