Loading...

Cocktail glass 30 cl

Artikkelnummer
10156
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

49,00 NOK

Beskrivelse

Holdbart og Praktisk Cocktail Glass i Polykarbonat

Dette cocktail glass i polykarbonat er det perfekte valget for både profesjonelle bartendere og hjemmeentusiaster. Med en kapasitet på 30 cl og en klar finish er det ideelt for servering av dine favorittcocktails.

Polykarbonat glass blir mer og mer populært på grunn av deres holdbarhet og lange levetid. Dette glasset veier mindre enn vanlige glass, noe som gjør det enkelt å håndtere og reduserer risikoen for ryggskader. I tillegg er det 100% bruddsikkert, noe som gjør det trygt å bruke i travle barer og klubber.

En av de største fordelene med polykarbonat glass er dets temperaturtoleranse. Det tåler temperaturer helt ned til -40 grader og opp til 130 grader, noe som gjør det egnet for både varme og kalde drikker.

I tillegg kan glassene enkelt stables, noe som sparer plass på lageret. Og med en levetid på opptil 3000 vask er de en økonomisk og miljøvennlig investering.

Oppgrader din cocktailopplevelse med dette holdbare og praktiske cocktail glasset i polykarbonat.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna