Loading...

Cocktail Barsett 2 - størrelse L

Artikkelnummer
9765
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

618,75 NOK

Beskrivelse

Cocktail Barsæt 2 - Størrelse L

Dette cocktail barsæt i størrelse L er det perfekte verktøysettet for enhver bartender eller cocktailentusiast. Settet er laget av rustfritt stål og har en elegant sølvfarge som passer til enhver bardesign.

Med dette barsettet får du alt du trenger for å lage profesjonelle cocktails. Settet inneholder en cocktailshaker, skjenkepropper, barskje, jigger, strainer og mye mer. Enten du er nybegynner eller erfaren bartender, vil dette barsettet hjelpe deg med å lage de perfekte drinkene.

Det rustfrie stålet sikrer holdbarhet og lang levetid, slik at du kan nyte godt av dette barsettet i mange år fremover. Settet er også enkelt å rengjøre, noe som gjør det praktisk for daglig bruk.

Enten du vil imponere gjestene dine med profesjonelle cocktails eller bare nyte en deilig drink hjemme, er dette cocktail barsettet det ideelle valget.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna