Loading...

Cocktail Barsæt 4 - størrelse XXL

Artikkelnummer
9764
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

2029,00  NOK

Beskrivelse

Cocktail Barsett 4 - Størrelse XXL for enhver bartender

Hvis du har ambisjoner om å bli en dyktig bartender eller bare ønsker å imponere venner og familie med deilige cocktails, er dette XXL Cocktail Barsett det perfekte valget for deg. Dette settet inneholder alt du trenger for å lage profesjonelle drinker og skape en fantastisk cocktailopplevelse.

Settet er laget av rustfritt stål og har en elegant sølvfarge som passer til enhver innredning. Det er designet for å imøtekomme alle dine behov som bartender og inneholder et bredt utvalg av verktøy, inkludert en Boston shaker, mixeglass, skjenkepropper, barskje, jigger, muddler, fruktkniv, isklype og jumbo sugerør.

Alle verktøyene i dette settet er av høyeste kvalitet og sikrer at du kan lage deilige drinker med letthet. Enten du er en erfaren bartender eller bare nybegynner, vil dette XXL Cocktail Barsett hjelpe deg med å lage profesjonelle og imponerende cocktails.

Enten du kjøper dette settet til deg selv eller gir det som gave til noen som elsker å lage drinker, vil det uten tvil bli verdsatt og flittig brukt.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna