Loading...

Cocktail Bar Kit Veske

Artikkelnummer
632274
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

295,00 NOK

Beskrivelse

Cocktail Bar Kit Bag - Det Perfekte Tilbehøret til Din Bar

Denne Cocktail Bar Kit Bag er det ultimate tilbehøret til enhver bar eller mixologist. Med en størrelse på 60 x 70 cm og 32 x 20 cm (L x B) er bagen romslig nok til å romme alle dine essensielle barverktøy.

GenWares profesjonelle barware-kolleksjon er utviklet i samarbeid med Londons beste bar-spesialister og mixologer for å skape et ledende utvalg av profesjonelt barutstyr for den moderne tidsalder. Bagen er designet med den kresne mixologen i tankene og inneholder et kortfattet utvalg av essensielle sett, inkludert shakere, rørepinner, Jiggers, Muddlers og Strainer.

Bagen er også praktisk med sine 6 rom, som gjør det enkelt å organisere og oppbevare ditt cocktailssett. Den er også utstyrt med 2 plastspenner for sideutløsning, som sikrer at innholdet i bagen forblir trygt og sikkert.

Uansett om du er en profesjonell mixologist eller bare elsker å lage cocktails hjemme, vil denne Cocktail Bar Kit Bagen være det perfekte tilbehøret til din bar.

Dokumenter


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna