Loading...

Champagne kjøler - rustfritt stål, 36cm

Artikkelnummer
9553
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

769,00 NOK

Beskrivelse

Rustfritt Stål Champagnekjøler - Hold Din Champagne Kald og Frisk

Denne rustfrie stål champagnekjøleren er det perfekte tilbehøret for å holde din champagne kald og frisk. Med en lengde på 36 cm er den romslig nok til å romme en flaske champagne og massevis av isbiter.

Enten det er for en fest, et bryllup eller en morgenbuffet, vil denne champagnekjøleren legge til et elegant preg på bordet ditt. Den skinnende polerte overflaten og det holdbare rustfrie stålet gjør den både estetisk tiltalende og praktisk.

For å nyte din champagne fullt ut, er det viktig at den forblir kald. Med denne champagnekjøleren trenger du ikke bekymre deg for at champagnen blir lunken eller varm. Bare tilsett isbiter, og du vil kunne nyte kald champagne til den siste dråpen.

Denne champagnekjøleren kan også brukes for å kjøle ned andre musserende viner, slik at du alltid kan holde vinen din kald og frisk. Med sitt stilfulle design og praktiske funksjoner, er denne rustfrie stål champagnekjøleren et must-have tilbehør for enhver champagneelsker.

Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna