Loading...

Caso WineSafe 18 Fl. Innbygging

Artikkelnummer
9843
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

12118,75  NOK
In stock

Beskrivelse

Caso WineSafe 18 Fl. Innbygging - Det Perfekte Vinkjøleskapet for Ditt Kjøkken

Hvis du ønsker et vinkjøleskap som passer perfekt inn i designet på ditt kjøkken, er Caso WineSafe 18 Fl. Innbygging det ideelle valget. Dette vinkjøleskapet er utstyrt med en innebygd funksjon som gjør det enkelt å integrere det i ditt kjøkken.

Med 1 temperatursone kan du oppbevare dine favorittviner ved optimal temperatur og nyte dem på riktig måte. Caso WineSafe 18 Fl. Innbygging er ikke bare praktisk, men også stilfullt designet. Det har rustfrie stålremmer og dobbelt glass som gir en elegant touch til ditt kjøkken.

Temperaturinnstillingen er elektronisk, noe som gjør det enkelt å justere temperaturen etter behov. Du kan velge mellom temperaturer fra 5 grader til 22 grader. Vinkjøleskapet har plass til opptil 18 flasker vin på de medfølgende trehyllene, som kan tas ut for enkel tilgang.

Med en effekt på 60 watt og et årlig forbruk på 127 kWh er Caso WineSafe 18 Fl. Innbygging både energieffektivt og miljøvennlig. Med målene 590 x 455 x 560 passer det enkelt inn i de fleste kjøkken.

Oppgrader ditt kjøkken med Caso WineSafe 18 Fl. Innbygging og nyt dine viner i perfekt temperatur og stilfullt design.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna