Loading...

Caso Pro Gourmet Kontaktgrill

Artikkelnummer
9960
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

7308,75  NOK

Beskrivelse

Caso Pro Gourmet Kontaktgrill - Effektiv og Praktisk

Denne Caso Pro Gourmet Kontaktgrill er det ideelle verktøyet for å tilberede et bredt utvalg av matvarer på kort tid. Enten det er toast, fisk, grønnsaker eller kjøtt, kan du oppnå et velsmakende resultat med denne effektive grillen.

Med denne kontaktgrillen fra Caso har du muligheten til å velge temperatur fra 50-300°C, slik at du kan tilpasse tilberedningen etter dine preferanser. Når riktig temperatur er oppnådd, lyser grillen med et grønt lys, noe som gjør det enkelt å starte tilberedningen.

Grillen er designet med et lavt energinivå og ergonomiske, varmeisolerende håndtak som sikrer en trygg og behagelig brukeropplevelse. Grillplatene er laget av robust støpejern med rillede grillplater både øverst og nederst, noe som gir deg muligheten til å oppnå den perfekte grillmønsteret på matvarene dine.

Med et grillområde på 36 x 27 cm har du god plass til å tilberede større porsjoner. Grillen veier 27 kg og har en strømstyrke på 230 V / 2500 W, noe som sikrer en effektiv og pålitelig ytelse.

Enten du er en erfaren kokk eller bare elsker å lage mat hjemme, vil denne Caso Pro Gourmet Kontaktgrillen være et verdifullt tillegg til kjøkkenet ditt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna