Loading...

Caso Crepes Maker CM1300

Artikkelnummer
10071
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

848,75 NOK
In stock

Beskrivelse

Caso Crepes Maker CM1300 - Perfekt for deilige Crepes

Med Caso Crepes Maker CM1300 får du en elegant og funksjonell crepes maker til ditt kjøkken. Den er laget av børstet rustfritt stål, noe som gir den et stilfullt utseende og sikrer holdbarhet. Den har en ekstra stor stekeplate med en diameter på 33 cm, noe som gir deg god plass til å lage store og deilige crepes.

Den non-stick belegget av høy kvalitet fra Ilag sikrer at crepesene ikke fester seg og gjør det enkelt å rengjøre stekeplaten etter bruk. Den støpte varmeelementet sikrer jevn varmefordeling, noe som resulterer i perfekt tilberedte crepes hver gang.

Med LED-skjermen kan du enkelt følge med på temperaturen, og de 8 varmenivåene gir deg mulighet til å tilpasse varmen etter dine preferanser. Crepes makeren leveres også med en deigfordeler og en crepes-snuer i tre, slik at du kan komme i gang med å lage deilige crepes med en gang.

Med Caso Crepes Maker CM1300 kan du enkelt og raskt lage deilige crepes hjemme og imponere gjestene dine med dine kulinariske ferdigheter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna