Urban Bar

Urban Bar

Den britiske Urban Bar har over 35 års produsert tilpassede løsninger for kunder som krever spesifikke løsninger i glass og bar utstyr. 95 prosent av deres produkter er laget i samarbeid med sine kunder, og det betyr at kundene får den riktige løsningen som passer perfekt til deres behov. Hvis du har en idé på deres territorium & ndash; For eksempel, et produkt for baren segmentet, kan de være en partner i forhold til design, utvikling og produksjon. Urban Bar har stor kunnskap om bransjen, drikke og kundenes behov, og derfor treffer stort sett en unik og gjennomtenkt produkt.

Stil og design

Urban Bar design og stil er svært enkel og moderne uttrykk. Ren og elegant eller rå og røff er ofte kundens foretrukne egenskaper, og det passet perfekt til designere tilknyttet Urban. Det er tydelig at designerne har satt i forbrukerens sted når de går til tegnebrettet. For eksempel, de gjør en sil, som ikke bare er vakker og praktisk design, men det gjør også jobben sin perfekt, og det er typisk for Urban produkter & ndash; stilig og meget funksjonell i praksis. Deres gravert glass er også et typisk uttrykk som gir en opplevelse og atmosfære av høytidelig eleganse, der for eksempel champagne ville gjøre det bra.

Produkter og valg
Urban produsere glass og bar utstyr. Glassene er til vin, champagne, cocktails, drinker, shots, øl, og også til miksere i ulike versjoner. Barudstyret for eksempel miksere, shakers, siler, mål, sitruspresse og mange flere. Alle typer bartendere vet godt produktene fra Urban Bar og når de har prøvd dem en gang, så merket deres favoritt. URBAN Committee og dekker de fleste behov som finnes i en profesjonell bar.
bar eier og bartendere vil ha smarte og praktiske løsninger som sparer dem for tid og krefter, mens deres utstyr eller verktøy må være robust og holdbar. Det krever høy kvalitet, og det leverer Urban Bar.

Set Descending Direction
Page
 1. Urban Whiskyglas - 6 stk.
  Urban Whiskyglas - 6 stk.
  396,00 kr
  Quickview
 2. Forgyldt målebæger guld
  Forgyldt målebæger guld
  290,00 kr
  Quickview
 3. Forgyldt målebæger Sølv
  Forgyldt målebæger Sølv
  224,00 kr
  Quickview
 4. Cocktail Shaker Rose Gold - Urban Bar
  Cocktail Shaker Rose Gold - Urban Bar
  528,00 kr
  Quickview
 5. Cocktail Strainer Calabrese - Urban Bar
  Cocktail Strainer Calabrese - Urban Bar
  263,00 kr
  Quickview
 6. Kobber Jigger Coley - Urban Bar
  Kobber Jigger Coley - Urban Bar
  263,00 kr
  Quickview
 7. Dobbelt jigger 25-50ml sølv farvet - Urban Bar
  Dobbelt jigger 25-50ml sølv farvet - Urban Bar
  197,00 kr
  Quickview
 8. Dobbelt jigger 25 - 50ml guld farvet - Urban Bar
  Dobbelt jigger 25 - 50ml guld farvet - Urban Bar
  197,00 kr
  Quickview
 9. Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml
  Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml
  1 321,00 kr
  Quickview
 10. Tredelt Cocktailshaker Yukiwa - gyldne 360ml
  Tredelt Cocktailshaker Yukiwa - gyldne 360ml
  1 123,00 kr
  Quickview
Set Descending Direction
Page

Stil og design

 

Urban Bars design og stil er meget enkel og moderne i udtrykket. Rent og elegant eller råt og robust er ofte kundernes foretrukne træk, og det matcher perfekt til designerne som er tilknyttet Urban. Det er tydeligt, at designerne har sat sig ind i forbrugerens sted, når de går til tegnebrættet. For eksempel laver de en strainer, som ikke bare er smuk og handy i udformning, men den gør også sit arbejde perfekt, og det er typisk for Urbans produkter – stilsikre og meget anvendelige i praksis. Deres graverede glas er også et typisk udtryk, som giver en oplevelse og stemning af højtidelig elegance, hvor for eksempel champagnen ville gøre sig godt.
 
Produkter og udvalg
Urban producerer glas og barudstyr. Glassene er til vin, champagne, cocktails, drinks, shots, øl, og også til mixere i flere varianter. Barudstyret er for eksempel mixere, shakers, strainers, mål, citruspresser og mange flere. Alverdens bartendere kender godt produkterne fra Urban Bar, og når først de har prøvet dem en gang, så bliver branded deres favorit. Urban har udvalget og dækker de fleste behov som findes i en professionel bar.
Barejeren og bartenderne vil have smarte og handy løsninger, som sparer dem for tid og besvær, samtidig med at deres udstyr eller værktøj skal være robust og holdbart. Det kræver høj kvalitet, og det leverer Urban Bar.
 
 
Urban Bar prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Urban Bar hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.