Urban Bar

Urban Bar

Den britiske Urban Bar har over 35 års produsert tilpassede løsninger for kunder som krever spesifikke løsninger i glass og bar utstyr. 95 prosent av deres produkter er laget i samarbeid med sine kunder, og det betyr at kundene får den riktige løsningen som passer perfekt til deres behov. Hvis du har en idé på deres territorium & ndash; For eksempel, et produkt for baren segmentet, kan de være en partner i forhold til design, utvikling og produksjon. Urban Bar har stor kunnskap om bransjen, drikke og kundenes behov, og derfor treffer stort sett en unik og gjennomtenkt produkt.

Stil og design

Urban Bar design og stil er svært enkel og moderne uttrykk. Ren og elegant eller rå og røff er ofte kundens foretrukne egenskaper, og det passet perfekt til designere tilknyttet Urban. Det er tydelig at designerne har satt i forbrukerens sted når de går til tegnebrettet. For eksempel, de gjør en sil, som ikke bare er vakker og praktisk design, men det gjør også jobben sin perfekt, og det er typisk for Urban produkter & ndash; stilig og meget funksjonell i praksis. Deres gravert glass er også et typisk uttrykk som gir en opplevelse og atmosfære av høytidelig eleganse, der for eksempel champagne ville gjøre det bra.

Produkter og valg
Urban produsere glass og bar utstyr. Glassene er til vin, champagne, cocktails, drinker, shots, øl, og også til miksere i ulike versjoner. Barudstyret for eksempel miksere, shakers, siler, mål, sitruspresse og mange flere. Alle typer bartendere vet godt produktene fra Urban Bar og når de har prøvd dem en gang, så merket deres favoritt. URBAN Committee og dekker de fleste behov som finnes i en profesjonell bar.
bar eier og bartendere vil ha smarte og praktiske løsninger som sparer dem for tid og krefter, mens deres utstyr eller verktøy må være robust og holdbar. Det krever høy kvalitet, og det leverer Urban Bar.

Set Descending Direction
Page
 1. Urban Whiskyglas - 6 stk. UB4176
  Urban Whiskyglas - 6 stk.
  406,00 kr
 2. Coley Jigger 25 / 50ml Guld - Urban bar UB4500G
  Coley Jigger 25 / 50ml Guld - Urban bar
  297,00 kr
 3. Jigger Coley 25 / 50ml CE-mærket - Urban bar UB3277
  Jigger Coley 25 / 50ml CE-mærket - Urban bar
  229,00 kr
 4. Calabrese 2pc Cocktail Shaker Rose Gold - Urban bar UB123RGUB
  Calabrese 2pc Cocktail Shaker Rose Gold - Urban bar
  541,00 kr
 5. Cocktail Strainer Calabrese - Urban bar UB122
  Cocktail Strainer Calabrese - Urban bar
  270,00 kr
 6. Coley Jigger 25 / 50ml Kobber - Urban bar UB4500CP
  Coley Jigger 25 / 50ml Kobber - Urban bar
  270,00 kr
 7. Jigger 25-50ml sølv farvet - Urban Bar - Urban bar UB3162
  Jigger 25-50ml sølv farvet - Urban Bar - Urban bar
  202,00 kr
 8. Jigger 25 - 50ml guld - Urban Bar - Urban bar UB3046
  Jigger 25 - 50ml guld - Urban Bar - Urban bar
  202,00 kr
 9. Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml UB4058
  Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml
  1 355,00 kr
 10. AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar UB4053
  AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar
  1 152,00 kr
Set Descending Direction
Page

Stil og design

 

Urban Bars design og stil er meget enkel og moderne i udtrykket. Rent og elegant eller råt og robust er ofte kundernes foretrukne træk, og det matcher perfekt til designerne som er tilknyttet Urban. Det er tydeligt, at designerne har sat sig ind i forbrugerens sted, når de går til tegnebrættet. For eksempel laver de en strainer, som ikke bare er smuk og handy i udformning, men den gør også sit arbejde perfekt, og det er typisk for Urbans produkter – stilsikre og meget anvendelige i praksis. Deres graverede glas er også et typisk udtryk, som giver en oplevelse og stemning af højtidelig elegance, hvor for eksempel champagnen ville gøre sig godt.
 
Produkter og udvalg
Urban producerer glas og barudstyr. Glassene er til vin, champagne, cocktails, drinks, shots, øl, og også til mixere i flere varianter. Barudstyret er for eksempel mixere, shakers, strainers, mål, citruspresser og mange flere. Alverdens bartendere kender godt produkterne fra Urban Bar, og når først de har prøvet dem en gang, så bliver branded deres favorit. Urban har udvalget og dækker de fleste behov som findes i en professionel bar.
Barejeren og bartenderne vil have smarte og handy løsninger, som sparer dem for tid og besvær, samtidig med at deres udstyr eller værktøj skal være robust og holdbart. Det kræver høj kvalitet, og det leverer Urban Bar.
 
 
Urban Bar prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Urban Bar hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna