Longchamp

Drikk i stil med Longchamp

Lukk øynene og forestill deg at du er i en gammel film og en cocktail party der kvinner har pels og lang sigarett holdere og menn har fine dresser og sigarer . Brillene de drikker fra vil trolig ligne glass, som du kan få fra Longchamp, som bare ser ut som noe fra en gammel film i 20 & rsquo; s. De er vakre med sin krystall mønster som er kjent fra den klassiske krystallglass, som så mange liker å nyte vin.


med tiden Longchamp blitt en merkevare som har akkurat kjent for å lage denne type glass som da er noe som mange andre har begynt å gjøre. Plassen krystall mønster er et mønster som du ser på mye glass for tiden, og det var bare Longchamp som var en av de merkene som gjorde denne måten å bli virkelig utbredt. En av glass, som du kan få fra Longchamp champagne glass. Dette glasset er forskjellig fra den klassiske champagne glasset som det er formet annerledes. Hvor den klassiske champagneglass går ut i midten og inn i både bunn og topp deretter Longchamp champagne glass litt annerledes. For dette glasset går ut for både topp og bunn. Det gjør det ser vesentlig forskjellig fra den klassiske champagne glass, men noe det har til felles med den klassiske er at det er lang og tynn og har en liten og kort fot. Ved foten er en fin touch av noen baller som gjør foten ser enda penere. I champagneglass med rund bunn er krystallmønster som gjør at glasset ser ut som ren diamant, og det vil sikkert gjøre det champagne røyke enda enklere enn normalt fordi det rett og slett er så appetittvekkende.


Longchamp også lage forskjellige vinglass, og du kan både finne briller som passer rødvin og hvitvin. Røde vinglass er selvfølgelig litt større enn hvite vinglass ellers de ligner hverandre i forvirring. Crystal mønsteret er akkurat som det gjelder champagne glass i bunnen av seg selv rundt glasset og også på stammen av hvitvin og røde vinglass er fine detaljer, noe som gjør det også blir et unikt uttrykk.


også konjakk glass er noe som gjør at Longchamp og her er tilfellet for et glass som har vesentlig forskjellige dimensjoner enn både linser og champagne vinglass. Det er sant konjakk glass, er det veldig rund og vesentlig bredere enn vinglass. Cognac glass fra Longchamp Men i likhet med andre glass, er det vakre krystall mønster, noe som gjør dem ser veldig unikt ut. Cognac glass fra Longchamp kommer i en pakke som består av seks avsnitt. Så du kan ha fem gjester og nyte cognac. I glasset, kan man ha 32 cl konjakk, noe som tilsvarer et vanlig glass av denne type.


For noen cocktail bør du åpenbart har en isen bøtte slik at drinkene forblir kaldt. Longchamp har også gjort en isbøtte som har krystall mønster på seg selv, og dermed kan du lagre en masse is, som du kan bruke for drinker. Den har et håndtak slik at du kan bære den fra ett sted til et annet uten å få kalde hender. Denne isen bøtte vil pynte mye på bordet fordi det er så fancy selv. Og med isbiter inni den vil nesten være lik som du har en hel bøtte full av diamanter. Du må gjøre cocktails, må du selvsagt ha rett glass, som også er noe ut kan ta fra Longchamp. Fordi du kan finne klassiske vannglass, som er meget godt egnet for lange drinker, som er noe de fleste liker. Det finnes utallige drinker så uansett hvem gjestene er, bør du sannsynligvis kunne ha gjort en god drink for dem i dette glasset.

Set Descending Direction
Page
 1. Longchamp hvidvinsglas - 17 cl. (6stk) 5001210
  Longchamp hvidvinsglas - 17 cl. (6stk)
  406,00 kr
 2. Longchamp bitterglas - 6cl. (6stk) 5001213
  Longchamp bitterglas - 6cl. (6stk)
  338,00 kr
 3. Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk) 5001209
  Longchamp vandglas - 32 cl. (6stk)
  406,00 kr
 4. Whisky tumbler - Lady Diamond 270ml 6stk 2945
  Whisky tumbler - Lady Diamond 270ml 6stk
 5. Longchamp vandkande 1,5L L9760
  Longchamp vandkande 1,5L
  338,00 kr
 6. Krystalbowl 36cm LADY DIAMOND L9792
  Krystalbowl 36cm LADY DIAMOND
  473,00 kr
 7. Champagne Flute 15cl LADY DIAMOND (6stk) L9742
  Champagne Flute 15cl LADY DIAMOND (6stk)
  406,00 kr
 8. Vandglas Krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk) L9747
  Vandglas Krystal 27cl LADY DIAMOND (6stk)
  406,00 kr
 9. Vandglas Krystal 28cl LADY DIAMOND (6stk) L9746
  Vandglas Krystal 28cl LADY DIAMOND (6stk)
  406,00 kr
 10. Krystal Vase 27cm LADY DIAMOND L9752
  Krystal Vase 27cm LADY DIAMOND
  406,00 kr
Set Descending Direction
Page

De er smukke med deres krystalmønster, som er kendt fra de klassiske krystalglas, som så mange kan lide at nyde vin i.

Med tiden er Longchamp blevet et brand, der netop er kendt for at lave denne type glas, som dernæst er noget, som rigtig mange andre er begyndt at lave. Det firkantede krystalmønster er et mønster, som man ser på rigtig mange glas for tiden og det var netop Longchamp som var et af de brands, der fik denne mode til at blive rigtig udbredt. Et af de glas, som du kan få fra Longchamp er champagneglas. Dette glas adskiller sig fra det klassiske champagneglas da det er formet anderledes. Hvor det klassiske champagneglas går ud i midten og ind for både neden og oven så er Longchamp champagneglasset lidt anderledes. For dette glas går nemlig ud i både toppen og bunden. Det gør, at det ser væsentligt anderledes ud end det klassiske champagneglas, men noget, som det har til fælles med det klassiske er, at det er langt og tyndt og har en lille og kort fod. På foden er der en fin detalje af nogle kugler, som får foden til at se endnu pænere ud. I champagneglassets runde bund er der krystalmønster, som får glasset til at ligne de rene diamanter, og som helt sikkert vil gøre, at champagnen ryger endnu lettere end normalt da det simpelthen bare er så appetitvækkende.

Longchamp laver også forskellige vinglas, og du kan både finde glas, der passer til rødvin og til hvidvin. Rødvinsglassene er selvfølgelig lidt større end hvidvinsglassene ellers ligner de meget hinanden til forveksling. Krystalmønsteret er, ligesom det gælder på champagneglasset, forneden af selve det runde af glasset og også på stilken af hvidvins- og rødvinsglassene er der fine detaljer, som gør, at det også får et unikt udtryk. 

Også cognacglas er noget, som Longchamp laver og her er der tale om et glas med væsentligt anderledes dimensioner end både champagneglassene og vinglassene. Det gælder nemlig for cognacglasset, at det er meget rundt og væsentligt bredere end vinglassene. Cognacglasset fra Longchamp har dog det til fælles med de øvrige glas, at der er det smukke krystalmønster på, som gør, at de ser meget unikke ud. Cognacglassene fra Longchamp kommer i en pakke, der består af seks stk. Så man kan have fem gæster på besøg og nyde cognac med. I glasset kan man have 32 cl cognac, hvilket svarer til et almindeligt glas af denne type.

Til enhver cocktail bør man naturligvis have en isspand således, at drinks forbliver kolde. Longchamp har også lavet en isspand, som har krystalmønster på sig og heri kan du opbevare rigtig meget is, som du kan bruge til drinks. Den har et håndtag således, at du kan transportere den fra et sted til et andet uden at få kolde hænder. Denne isspand vil pynte meget på bordet da den er så dekorativ i sig selv. Og med isterningerne inden i vil det næsten komme til at ligne, at du har en helt spand fyldt med diamanter. Skal du lave cocktails skal du naturligvis også have de rette glas, hvilket også er noget ud kan finde fra Longchamp. Du kan nemlig finde klassiske vandglas, som er meget velegnede til longdrinks, som er noget de fleste kan lide. Der findes utallige longdrinks så uanset hvem dine gæster er skal du nok kunne få lavet en god drink.

Longchamp prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Longchamp hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna