iSi

ISI Metallwarenfabrik GesmbH kommer fra Østerrike og har mer enn 50 års erfaring i produksjon av metallprodukter til matlaging. Spesielt deres kremsprøyter har oppnådd hele verdens anerkjennelse og er en av de beste og mest brukte. Fordi det naturlig nok er et trykk inne i flasken, stiller det store krav til materialene de lages i. Det finnes mange kopiprodukter, men som de selv påpeker, er det bare én ekte kremsprøyte, nemlig ISI. Les mer her
Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. Sifonflaske Gourmet 1L ISI 1703
  Sifonflaske Gourmet 1L ISI
  851,00 kr
 2. Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI 1603
  Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI
  761,00 kr
 3. ISI INSPIRATION - opskriftsbog ISI-in-bog
  ISI INSPIRATION - opskriftsbog
  58,00 kr
 4. 0%
  SALE
  Sifonflaske 1ltr ISI 1730
  Sifonflaske 1ltr ISI
  746,00 kr
 5. Isi Gourmet kit 2718
  Isi Gourmet kit
  352,00 kr
 6. Isi Soda Sifonflaske - retro 1060
  Isi Soda Sifonflaske - retro
  851,00 kr
 7. 0%
  SALE
  Isi infusionssæt til flødesprøjte 2722
  Isi infusionssæt til flødesprøjte
  315,00 kr
 8. 0%
  SALE
  ISI Tragt og sigte til Sifonflaske 2714
  ISI Tragt og sigte til Sifonflaske
  377,00 kr
 9. Isi start kit - 7 dele 55013290
  Isi start kit - 7 dele
  1 340,00 kr
 10. Thermo Express Whip 1L - ISI 1805
  Thermo Express Whip 1L - ISI
  1 937,00 kr
Set Ascending Direction
Page
Produktet og applikasjoner ISI produserer krem ??og kullsyresifonger for hoteller, restauranter, storkjøkken og husholdninger, og også gi tilbehør og reservedeler. Deres utstyr bidrar til å gjøre jobben enklere, og på samme tid til å hjelpe på kjøkkenet eller matproduksjon med utvikling eller innovasjon. Først ble det fløtet sprøyta er beregnet for behandling av fløte til krem ??eller skum, men senere flere andre muligheter i stedet. For eksempel, for supper, sauser og desserter. Prinsippet er enkelt - helle væsken i beholderen, skrue toppen, sett gasspatron, med et lett trykk, slik at væsken blir fremstilt som krem ??eller skum. Toppen av patronen kan brukes om igjen flere ganger, og deretter skiftes.Materialer og kvalitet Selskapet er ISO sertifisert og det betyr ekstra sikkerhet for forbrukeren. Cream sprøyten fungerer med press, og derfor må være OK, stål, sterk plast, solide beholdere og mer, bidrar til å gjøre det helt trygt å bruke sin krem ??spray på kjøkkenet. Det er også hva som skiller dem fra andre produsenter på markedet som de ønsker litt mer og litt bedre. Den høye kvaliteten på materialene betyr også at deres produkter er svært holdbare og kan brukes dag inn og ut, uten problemer.At forsyning for industri og profesjonelle kjøkken betyr at du har enda flere krav til møte, og det gjør ISI med stor presisjon. For eksempel, deres tilbehørspakker skreddersydd slik at den enkelte kokk eller konditor har uendelige muligheter til å skape fantastiske dekorative retter, eller bruk kremen sprøyte for å pumpe fylling i bakevarer eller komplisert kjøtt eller fry retter. ISI gjør det komplisert kjøkken eller bakeri enkelt og greit. Tro mot sin misjon eller oppskrift.
iSi prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe iSi hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna