ISI

ISI

ISI Metallwarenfabrik GesmbH kommer fra Østerrike og har mer enn 50 års erfaring i produksjon av metallprodukter for maten og spesielt deres fløte sprøyter har nådd hele verden som den beste og mest brukte. Utviklingen av de trykkinneholdende sprøyter krever stor kompetanse, og stiller høye krav til de materialene som brukes. Det finnes mange kopier av teknologi, men de selv påpeker, er det bare én ekte krem ​​spray.
De leverer til mer enn 80 land, og deres fokus er på den enkelte brukers krav til sikkerhet, enkel betjening , kvalitet på råvarer prosessering og høy holdbarhet.
produktet og applikasjoner
ISI produserer krem ​​og brus sprøyter for hoteller, restauranter, storkjøkken og husholdninger, og gir også tilbehør og reservedeler. Deres utstyr bidrar til å gjøre jobben enklere, og på samme tid til å hjelpe på kjøkkenet eller matproduksjon med utvikling eller innovasjon. Først ble det fløtet sprøyta er beregnet for behandling av fløte til krem ​​eller skum, men senere flere andre muligheter i stedet. For eksempel, for supper, sauser og desserter.  
Prinsippet er enkelt & ndash; helle væsken i beholderen, skrue toppen, sett gasspatron, med et lett trykk, slik at væsken blir fremstilt som krem ​​eller skum. Toppen av patronen kan brukes om igjen flere ganger, og så det bør endres.
Materialer og kvalitet
Selskapet er ISO-sertifisert og det betyr ekstra sikkerhet for forbrukeren. Cream sprøyten fungerer med press, og derfor må være OK, stål, sterk plast, solide beholdere og mer, bidrar til å gjøre det helt trygt å bruke sin krem ​​spray på kjøkkenet. Det er også hva som skiller dem fra andre produsenter på markedet som de ønsker litt mer og litt bedre. Den høye kvaliteten på materialene betyr også at deres produkter er svært holdbare og kan brukes dag inn og ut uten problemer.
Å gi for industri og profesjonelle kjøkken betyr at du har enda større krav til leve opp til, og det gjør ISI med stor presisjon. For eksempel, deres tilbehørspakker skreddersydd slik at den enkelte kokk eller konditor har uendelige muligheter til å skape fantastiske dekorative retter, eller bruke krem ​​sprøyte for å pumpe fylling i bakevarer eller kompliserte kjøtt eller fry retter. ISI gjør det komplisert kjøkken eller bakeri enkelt og greit. Tro mot sin misjon eller oppskrift.

Set Descending Direction
Page
 1. Isi start kit - 7 dele 55013290
  Isi start kit - 7 dele
  1 500,00 kr
 2. 14%
  SALE
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI 1403
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI
  Special Price 848,00 kr Regular Price 989,00 kr
 3. Thermo Express Whip 1L - ISI 1805
  Thermo Express Whip 1L - ISI
  2 169,00 kr
 4. Sifonflaske 0.5ltr ISI 1630
  Sifonflaske 0.5ltr ISI
  894,00 kr
 5. Isi Sifon Holde ISIholder
  Isi Sifon Holde
  202,00 kr
 6. ISI hovede 55013924
  ISI hovede
  202,00 kr
 7. Isi Gourmet kit 2718
  Isi Gourmet kit
  392,00 kr
 8. Isi infusionssæt til flødesprøjte 2722
  Isi infusionssæt til flødesprøjte
  351,00 kr
 9. ISI INSPIRATION - opskriftsfolder ISI-in-bog
  ISI INSPIRATION - opskriftsfolder
  66,00 kr
 10. iSi - Easy Whip Flødesifon 0,25 L - Hvid 1340
  iSi - Easy Whip Flødesifon 0,25 L - Hvid
  541,00 kr
Set Descending Direction
Page
Produktet og anvendelsesmuligheder
iSi producerer fløde- og sodasifoner til hoteller, restauranter, storkøkkener og private husholdninger, og leverer også tilbehør samt reservedele. Deres udstyr hjælper med at gøre arbejdet lettere, og er samtidig med til at bistå køkkenet eller madproduktionen med udvikling eller innovation. Først var flødesprøjten kun tiltænkt forarbejdning af fløde til creme eller skum, men senere kom flere andre muligheder frem. For eksempel til supper, saucer, og desserter. 
Princippet er enkelt – hæld væsken i beholderen, skru toppen på, indsæt gaspatron, og med et let tryk, så er væsken klar som creme eller skum. Toppen med patron kan genbruges nogle gange, og så skal den skiftes.
Materialer og kvalitet
Virksomheden er ISO certificeret og det betyder en ekstra sikkerhed for forbrugeren. Flødesprøjten arbejder med tryk, og derfor skal alt være i orden, Stål, kraftig plast, solide pakninger med mere, er med til at gøre det helt sikkert at anvende deres flødesprøjte i køkkenet. Det er også det, der adskiller dem fra andre producenter på markedet, at de vil lidt mere og lidt bedre. Den høje kvalitet i materialerne gør også, at deres produkter er meget holdbare og at de kan bruges dag ud og ind, uden problemer.
At levere til industrien og professionelle køkkener betyder, at man har endnu større krav at leve op til, og det gør iSi med stor præcision. For eksempel er deres tilbehørspakker tilpasset sådan, at den enkelte kok eller konditor har uanede muligheder for at skabe flotte dekorative anretninger, eller bruge flødesprøjten til at pumpe fyld ind i bagværk eller komplicerede kød- eller stegretter. iSi gør det komplicerede køkken eller bageri enkelt og nemt. Helt efter deres egen mission eller opskrift.
 
ISI prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe ISI hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna