Hamilton Beach

Hamilton Beach

Hamilton Beach Brands, Inc.   er en amerikansk produsent gjør i kjøkkenutstyr & ndash; blandemaskiner, miksere, brødristere, luftrensere, strykejern og mye mer, for både profesjonelle og private markedet. De leverer over hele verden, men deres største markedene er USA, Canada og Mexico. I de senere år har de kommet inn i det europeiske markedet, og særlig Danmark, som har oppdaget sin store styrke i kvalitet og effektivitet.
På Barlife det er først og fremst deres blender pot vasker og deres drink mikser som folk elsker. Vårt utvalg er det beste av sine mange produkter, og vi har håndplukket disse fordi de lever opp til alle at danskene ser på som det viktigste når det gjelder utstyr som leverer det som er lovet. Det danske markedet er svært selektive, og derfor passer denne komiteen godt på den danske forbruker.
blender
En blender bare jobbe hver gang og ikke har noen begrensninger i sitt arbeid. For mange blendere må gi opp når de møter is eller hard rotgrønnsaker og moderne dansken ikke leve med. Hvis du har investert i en blender, oppgaven & ndash; her og nå, og det må ikke være for mye trøbbel for eksempel rengjøring eller vedlikehold
Alle blendere fra Hamilton Beach kan fjerne is og hard friske rotgrønnsaker. Selv den lille stavmikser har en kraftig motor og et knivskarpt cutting edge som er på noe. Skal vi lage smoothies hver dag, så det er en av de store modeller å velge. De er produsert med de kraftigste motorene, og med fire blad inserts, lett knuse is, frosne bær, spiselige røtter, med mer letthet. En smoothie-maskin må kunne operere på sitt maksimal belastning over lengre tid, slik at hele familien kan få deilige smoothies.

Set Descending Direction
Page
 1. Kande skyller - Hamilton Beach BCR100
  Kande skyller - Hamilton Beach
  2 674,00 kr
  Quickview
 2. Blender TOURNANT CE-version - Hamilton Beach HBF600-CE
  Blender TOURNANT CE-version - Hamilton Beach
  11 100,00 kr
  Quickview
 3. Citrus juicer - Hamilton Beach 1G96700 1G96700
  Citrus juicer - Hamilton Beach 1G96700
  8 024,00 kr
  Quickview
 4. Hamilton Beach Summit Blender (HBS850) HBH850-CE
  Hamilton Beach Summit Blender (HBS850)
  17 387,00 kr
  Quickview
 5. Spindel Drinksmixer - Hamilton Beach HB4462
  Spindel Drinksmixer - Hamilton Beach
  5 349,00 kr
  Quickview
 6. Manuel citruspresser - Hamilton Beach 30-932
  Manuel citruspresser - Hamilton Beach
  4 011,00 kr
  Quickview
 7. Revolution ™ Shaver Commercial Blender - Hamilton Beach HBS1200-CE
  Revolution ™ Shaver Commercial Blender - Hamilton Beach
  45 475,00 kr
  Quickview
 8. 908™ Commercial Bar Blender - Hamilton Beach HB276
  908™ Commercial Bar Blender - Hamilton Beach
  3 342,00 kr
  Quickview
 9. Fury Commercial Bar Blender - Hamilton Beach (HBH550) HBH550-CE
  Fury Commercial Bar Blender - Hamilton Beach (HBH550)
  8 693,00 kr
  Quickview
 10. Drinkmixer Væghængt Hamilton Beach m/1 stålbæger HMD300-CE
  Drinkmixer Væghængt Hamilton Beach m/1 stålbæger
  6 419,00 kr
  Quickview
Set Descending Direction
Page

 I de senere år er de trådt ind på det europæiske marked, og i særdeleshed Danmark, som har opdaget Hamilton Beach blendernes store styrke i kvalitet og effektivitet.

 

Hos Barlife er det primært deres blendere, kande skyller og deres drinkmixer som folk er vilde med. Vores udvalg er det bedste af deres mange produkter, og vi har håndplukket disse, fordi de lever op til alt det, som danskerne ser som det vigtigste, når det handler om udstyr der holder hvad der er blevet lovet. Det danske marked er meget kræsen, og derfor passer dette udvalg godt på den danske forbruger.

 

Hamilton Beach prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Hamilton Beach hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.