Arcoroc

Arcoroc

Selskapet er opprinnelig fransk og familieeid fra 1825, og har vokst seg store og enorme. Det er verdens største leverandør av glass, kjøkken og servise, som i dag leverer for catering, hoteller, restauranter og andre store bedrifter, som også serverer større kjeder eller kjøpesentre. De har sine produkter i 160 land over hele verden, og er kjent for både stil, design, holdbarhet og kvalitet.
På Barlife.dk har vi et utvalg av briller fra Arcoroc dekker de fleste behov og er den mer moderne publikum.
de ønsker å gjøre briller for ethvert formål, og noen få hendelser til å skinne og glans med sine vakre glass servise, boller og serveringsfat.
< strong> Produkter
Arcoroc produsere plater, skåler, tallerkener, glass, vinglass, bokser, containere, og mange flere. Utvalget er enormt, og det kan være vanskelig å velge. Men hvis du leter etter noe nytt og annerledes, så er det sannsynligvis i deres spesielle linjen du må dvele litt. Det er ikke det klassiske utseendet du dekke opp med hvis det er fra Arcoroc.
Da er du den moderne og modige typen som elsker å eksperimentere med nesten av bordet i retning av friskt utseende, som danner er nøkkelen. Deres glass og vinglass serien er mindre klassisk og mer moderne, lineære og kantete. Komité vinglass, vannglass, skutt briller, pjolter glass, øl glass, øl glass, champagne briller, skutt briller, og mer.
Moderne design og dristige former
Den moderne designen er ganske typisk for Arcoroc. Wineglass Sene er høy og mer lineær og kantete enn de klassiske runde høye tradisjonelle modeller. De er vakre, høye, elegante, og har fortsatt en tulipan form, selv om det ikke er så avrundet. Designet rettet nok spesielt på den unge publikum som entusiastisk om den stilige og moderne utseende som også passer bedre med de nyere typer tjenester & ndash; slik som langstrakte plater.
Og det er veldig mye om samsvarer med det hele, og det gjør Arcorocs designere mye ut av. De fokuserer på helheten og briller, for eksempel, også en del av å nyte et godt glass vin. Glasset skal vise vin og vice versa.

Set Descending Direction
Page
 1. Arcoroc Vap Degustation Viticole smageglas - 12 cl 20350412
  Arcoroc Vap Degustation Viticole smageglas - 12 cl
  39,00 kr
 2. Shotglas 5cl - Arcoroc Broadway 20351005
  Shotglas 5cl - Arcoroc Broadway
 3. Krystal drikkeglas 28cl - Arcoroc Broadway - 6 stk 5000567
  Krystal drikkeglas 28cl - Arcoroc Broadway - 6 stk
  311,00 kr
 4. Askebæger - Arcoroc - glas 14,5 cm 1947-2
  Askebæger - Arcoroc - glas 14,5 cm
 5. Champagneglas - Arcoroc (6stk) 5000696
  Champagneglas - Arcoroc (6stk)
  270,00 kr
 6. Arcoroc dikkeglas - 20 cl (6stk) 20224120
  Arcoroc dikkeglas - 20 cl (6stk)
  202,00 kr
 7. Hvidvinsglas - 35 cl Arcoroc (6stk) 20100335
  Hvidvinsglas - 35 cl Arcoroc (6stk)
  473,00 kr
 8. 50%
  SALE
  Drikkeglas Sølv 35 cl - Arcoroc Primarific (6stk) 20354150
  Drikkeglas Sølv 35 cl - Arcoroc Primarific (6stk)
  Special Price 202,00 kr Regular Price 406,00 kr
 9. Batida de Coco Mangaroca FL 70 63251
  Batida de Coco Mangaroca FL 70
  189,00 kr
 10. ROCALEO mørkegrå middagstallerken 255 N9047
  ROCALEO mørkegrå middagstallerken 255
  134,00 kr
Set Descending Direction
Page
De har deres produkter i 160 lande verden over, og er kendt for både stil, design, holdbarhed og kvalitet.
Hos Barlife.dk har vi et udvalg af glas fra Arcoroc som dækker de flestes behov, og som er til det mere moderne publikum.
De vil lave glas til en hver lejlighed, og få arrangementer til at stråle og skinne med deres flotte glas, bordservice, skåle og serveringsfade.
Produkter
Arcoroc producerer tallerkener, skåle, fade, glas, vinglas, kander, beholdere, og mange flere. Udvalget er enormt, og det kan være svært at vælge. Men hvis man leder efter noget nyt og anderledes, så er det nok i netop deres sortiment man skal dvæle lidt. Det er ikke det klassiske look man dækker op med, hvis det er fra Arcoroc.
Så er man den moderne og modige type som elsker at eksperimentere lidt med opdækning af bordet i retning af det friske look, hvor former er det centrale. Deres glas, og vinglas serie er mindre klassisk og mere moderne, lineær og kantet. Udvalget er vinglas, vandglas, shotglas, sjusglas, ølglas, ølkrus, champagneglas, snapseglas med mere.
Moderne design og modige former
Det moderne design er ret typisk for Arcoroc. Vinglassene er høje og mere lineære og kantede end de klassiske runde høje traditionelle modeller. De er flotte, høje, elegante og har stadig en tulipan form, om end den ikke er så afrundet. Designet retter sig nok særligt mod det unge publikum, som begejstres over det stilrene og moderne look, som også passer bedre sammen med de nyere service typer – som for eksempel aflange tallerkener.
Og det handler i høj grad om at matche med helheden, og det gør Arcorocs designere rigtig meget ud af. De har fokus på helheden, og at glassene for eksempel også er en del af at nyde et godt glas vin. Glasset skal vise vinen og omvendt.
 
Arcoroc prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Arcoroc hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna