Andrew James

Andrew James

De to fettere Andrew og James grunnlegger I 2005 har selskapet på en bit av en tilfeldighet, som noen gang esker. En grill kveld var årsaken til deres eventyr, og en tysk grill som de hadde importert, hadde gjort så mye glede at gjester vil også eie en. Men det var ikke å tørke støv opp i England, og så tenkte jeg fettere at de ville gjøre noe
I dag Andrew James en stor Internett-bedrift med mange elementer & ndash.; 500 forskjellig, noe som er essensielt kokeutstyr, men også hageutstyr, hus og kjæledyr. På Barlife er det de helt suverene og håndplukkede kjøkken ting som er hot for øyeblikket. Komiteen er svært stor, og kvaliteten er på topp.
komiteen og kvalitet
Komiteen er håndplukket, og før Andrew James produkter på markedet, gjennomføre selv test, slik at de på denne måten sikrer at utstyret eller produkter lever opp til sine egne høye standarder for kvalitet og holdbarhet. Andrew James merket er dermed en garanti til kundene at de kan stole på produktet. Det er ingen mellomledd eller ledd mellom produsent og selger. Det sparer også kundene en masse penger. Og mottoet er enkel & ndash; Hvis du som kunde er glad og fornøyd, så er vi.
Milkshake maskin, stavmikser, ismaskiner, pannekake maskin, hånd mikseren, food prosessor, Ice crusher, juicer, vaffeljern, juicer, brødrister, smoothie maskin, popcorn maskin, kaffekvern, kaffetrakter, doughnutmaskine, dehydrator og andre, er bare noen av komiteen, og som trolig dekker de fleste husstander i. Alle produktene har en fin finish, med en ganske moderne utseende, har de også kan være i forkant på kjøkkenbordet.
Når Andrew James velge sine produkter, er det viktig at de er holdbare rent operativt, men også stil og design ikke gå ut av stilen snart. Det er nødvendig fordi deres maskiner og utstyr vil vare i mange år.
Ny tenkning og muligheter
Noen av de ikke så kjente maskiner som dehydrator, doughnutmaskine og spesiell brødrister er ganske typisk for dem. De ønsker å introdusere kundene noe helt nytt, og dermed åpne øynene til flere av de nye muligheter som vil være tilgjengelig. Hvis de kan hjelpe kundene med å gjøre ting bedre og enklere på kjøkkenet, viser de mulighetene. Selvfølgelig krever det litt mot og noen investering, men hvis de har testet og det fungerer, slik at de er sikker på at kundene vil ønske velkommen nye og spennende.
Set Descending Direction
 1. Vafflejern - Andrew James JT15BW
  Vafflejern - Andrew James
  1 220,00 kr
 2. Vaffeljern - Andrew James AJ-VM
  Vaffeljern - Andrew James
  677,00 kr
 3. 65%
  SALE
  Dekoration sæt - Andrew James dekorationsæt-AJ
  Dekoration sæt - Andrew James
  Special Price 94,00 kr Regular Price 270,00 kr
 4. Is opskrift bog - Andrew James AJ000091
  Is opskrift bog - Andrew James
  202,00 kr
 5. Blender - Andrew James HY-1102
  Blender - Andrew James
  1 084,00 kr
 6. 40%
  SALE
  Dehydrator stor - Andrew James AJ000350
  Dehydrator stor - Andrew James
  Special Price 1 220,00 kr Regular Price 2 034,00 kr
 7. Sifonflaske 0,5L - Andrew James Sifonflaske-AJ
  Sifonflaske 0,5L - Andrew James
  677,00 kr
 8. Popcorn Maskine Retro - Andrew James AJ000629
  Popcorn Maskine Retro - Andrew James
  1 627,00 kr
Set Descending Direction
I dag er Andrew James en meget stor internet forretning med masser af varer – cirka 500 forskellige, som primært er køkkenudstyr, men også udstyr til have, hus og kæledyr. På Barlife er det de helt suveræne og håndplukkede køkkenting der er hotte for tiden. Udvalget er meget stort, og kvaliteten er helt i top.
Udvalg og kvalitet
Udvalget er håndplukket, og før at Andrew James sender produkter på markedet, gennemfører de selv test, så de på den måde sikrer, at udstyret eller produkterne lever op til deres egne høje krav om kvalitet og holdbarhed. Andrew James branded er dermed en garanti for kunderne, om at de kan regne med produktet. Der er ingen mellemmand eller led imellem producent og sælger. Det sparer også kunderne for en masse penge. Og mottoet er enkelt – hvis du som kunde er glad og tilfreds, så er vi det også.
Milkshakemaskine, stavblender, ismaskiner, pandekagemaskine, håndmixer, foodprocessor, isknuser, saftpresser, vaffeljern, juicepresser, toaster, smoothiemaskine, popcornmaskine, kaffekværn, kaffemaskine, doughnutmaskine, dehydrator med flere, er bare lidt af udvalget, og som nok dækker de fleste husholdninger ind. Alle produkter har en flot finish, med et ret moderne udtryk, så gør at de også tåler at stå fremme på køkkenbordet.
Når Andrew James udvælger deres produkter er det vigtigt at de er holdbare rent driftsmæssigt, men også at stilen og designet ikke går af mode inden for kort tid. Det er nødvendigt fordi deres maskiner og udstyr holder i mange år.
Nytænkning og muligheder
Nogle af de ikke så kendte maskiner, som for eksempel dehydrator, doughnutmaskine og den specielle toaster er ret typisk for dem. De vil gerne være med til at introducere kunderne for noget helt nyt, og dermed åbne øjnene hos flere for alle de nye muligheder som bliver tilgængelige. Hvis de kan hjælpe kunderne med at gøre tingene bedre og lettere i køkkenet, så viser de mulighederne. Det kræver selvfølgelig lidt mod og nogle investeringer, men hvis de har testet produktet og det virker, så er de sikre på, at kunderne tager godt imod det nye og spændende.
 
Andrew James prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Andrew James hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna