Alessi

Alessi er & rdquo; kremen & rdquo; i bar utstyr.

Alessi er den dyreste merkevaren, vi forhandle, men du får det du betaler for. Er du ute etter en shaker, kan du i Barlife begge får en 3delt shaker og en generell boston shaker merkevare Alessi. Den 3delte shaker tilgjengelig fra oss i flere forskjellige størrelser, og du kan alltid kontakte oss hvis du er i tvil om hvilken størrelse som passer inn i baren. For å sikre at drikken doseres riktig, kan du også på denne nettbutikken selv en jigger av merkevaren Alessi. Jiggeren mål 2/4 cl, og er en & rdquo; må & rdquo; i enhver bar. Når drikke, du kommer til å produsere, å bli servert, sørg for å bruke en cocktail sil for å sikre eventuelle gjenværende kjøttet isbiter. I vårt utvalg finner du også både en Alessi Harsh , og en Alessi sitron squeezer og er du ute etter en god måte å holde sitrusfrukter, bør du se nærmere på en fruktkurv fra den fine merkevare. For å opprettholde god hygiene, lage isbiter håndteres med istænger. Du kan når som Barlife både få en Alessi Ice Klype, samt mange andre istænger.
Set Descending Direction
Page
 1. Alessi Barset 5 dele
  Alessi Barset 5 dele
  1 982,00 kr
  Quickview
 2. Alessi Istang
  Alessi Istang
  594,00 kr
  Quickview
 3. Alessi Boston Shaker
  Alessi Boston Shaker
  1 057,00 kr
  Quickview
 4. Alessi 3-delt Shaker 50cl
  Alessi 3-delt Shaker 50cl
  992,00 kr
  Quickview
 5. Alessi 3-delt Shaker 25cl
  Alessi 3-delt Shaker 25cl
  939,00 kr
  Quickview
 6. -25%
  Alessi Istang
  Alessi Istang
  Special Price 197,00 kr Regular Price 263,00 kr
  Quickview
 7. Alessi Frugtkurv
  Alessi Frugtkurv
  1 057,00 kr
  Quickview
 8. Alessi Citruspresser
  Alessi Citruspresser
  858,00 kr
  Quickview
 9. Alessi Jigger 2-4cl
  Alessi Jigger 2-4cl
  290,00 kr
  Quickview
 10. Alessi Cocktailstrainer
  Alessi Cocktailstrainer
  369,00 kr
  Quickview
Set Descending Direction
Page

Den 3delte shaker fås hos os i flere forskellige størrelser, og du kan altid kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der passer ind i din bar. For at sikre, at din drink bliver doseret korrekt, kan du også på denne webshop erhverve dig en jigger af mærket Alessi. Jiggeren målet 2/4cl, og er et ”must” i enhver bar. Når drinken, du er i gang med at producere, skal serveres, skal du huske at bruge en cocktail strainer, så du sikrer eventuelt frugtkød eller tilbageværende isterninger. I vores sortiment finder du også både en Alessi Barske, samt en Alessi citruspresser, og er du på udkig efter en god måde at opbevare dine citrusfrugter, bør du kigge nærmere på en frugtkurv fra det fine mærke. For at bevare den gode hygiejne, skal isterninger håndteres med istænger. Du kan hos Barlife både få en Alessi istang, samt mange andre istænger.

Alessi prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Alessi hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.