Brands

de beste merkene i ulike kategorier

Når du må kjøpe ting for bar, restaurant eller kjøkken, er det klart at man er alltid interessert i produkter som har høyest kvalitet. I mange tilfeller er det merker som er kjent for å lage gode produkter innenfor et visst spekter av produkter, og det kan derfor i mange tilfeller lønne seg å kjøpe disse produktene bare disse forhandlere. På dette området har vi veldig mye opp for å kunne tilby våre kunder de riktige merkene i ulike produkter, og det er noe som er tydelig når du ser gjennom vår produktkatalog.


Blant annet har vi mange glass, som er merket Spiegelau. Her snakker vi om et merke som er kjent over hele verden for å lage glass. Dette betyr at de har mange år bak når det gjelder å lage glass, slik at de vet hva de gjør. Enten det er vinglass, champagneglass, grappa glass eller glass mixer, slik at du kan finne glass på dette nettstedet produsert av Spiegelau, og du kan lett se dette merket som et slags kvalitetsstempel på glasset. Du kan både finne den helt klassiske glass som ser ut som de fleste av glasset, men Spiegelau har også gjort noen glass, som står litt ut fra mengden, og passer godt inn i den modusen som er i dag når det gjelder glass . De har utviklet glass i longdrink type som krystall mønster, noe som gjør dem deilig og luksuriøse ser på.


hele verden, merket & quot; Andrew James & rsquo; kjent som en merkevare som er lik høy kvalitet, lang levetid og velprøvde produkter. På denne siden stolt tilbyr vi et bredt utvalg av produkter fra bare Andrew James. Ofte er disse produktene i den høye enden i forhold til mange andre produkter, men det er verdt hver krone som det holder godt og er deilig å bruke gang etter gang. For eksempel kan du finne en virkelig god håndmikser fra Andrew James, som skiller seg ut på den store og kraftig maskin mens håndtaket er ergonomisk og hyggelig å holde. Også hvis du trenger å gjøre vafler, vil du finne at det kan gjøres bedre og raskere med et vaffeljern fra Andrew James, som både kan bli funnet på plassen versjon for belgiske vafler og rund versjon for flere klassiske vafler. Også en original fruktkurv du kan finne Andrew James, forårsaker den til å ligne fruktene sveve i luften inne i en metallrist.


en annen etikett under diskusjon her på siden er Kilner, som også har blitt veldig godt kjent, hovedsakelig på grunn av deres karakteristiske sugerør og drinksdispenser. De gjør produktene på en måte som gjør at ting ser ut som gamle ting som bare passer inn i dagens mote. De mange drikker dispensere, både tilgjengelig i forskjellige farger, forskjellige former og med forskjellig skrift på utsiden. Så du trenger for å holde store hagefest, eller du bare ønsker å gjøre noen deilige drinker til noen gjester, slik at du kan grave i Kilner, som er en av de merkene vil du sikkert legge merke til.


det er ikke bare Spiegelau at vi har merker på området, som er kjent for å lage vakre glass. også merket Arcoroc er noe vi diskuterer, og skiller seg mye fra mengden. Spesielt Arcoroc vinglass er unike fordi de har en form som er litt kantet det og som skiller seg ut fra de mer typiske runde formen. Denne brannen også gjøre glass i krystall stil som er svært fasjonable i øyeblikket, og kan ses på alle de fineste barer rundt byene i landet.

TOP BRANDS

I mange tilfælde er der brands, som er kendt for at lave gode produkter inden for et bestemt område af produkter, og det kan derfor i mange tilfælde betale sig at købe disse produkter af netop disse forhandlere.

Her på siden går vi meget op i at kunne tilbyde vores kunder de rette brands inden for forskellige produkter og det er noget, som er tydeligt når du kigger igennem vores produktkatalog. 

Blandt andet har vi mange glas, som er af mærket Spiegelau. Her er der tale om et brand, som er kendt i hele verden for at lave glas. Det betyder, at de har mange år på bagen når det kommer til at lave glas, hvorfor de ved hvad de laver. Uanset om det er vinglas, champagneglas, grappaglas eller mixerglas så kan du finde glas her på siden som er produceret af Spiegelau og du kan sagtens se dette mærke som et slags kvalitetsstempel på disse glas. Du kan både finde de helt klassiske glas, som ser ud som størstedelen af glas, men Spiegelau har dog også lavet nogle glas, som skiller sig lidt ud fra mængden og passer godt ind i den mode, der er for øjeblikket når det kommer til glas. De har nemlig udviklet glas i longdrink typen, som er krystalmønster, hvilket gør dem lækre og luksuriøse at kigge på.

 

I hele verden er brandet ‘Andrew James’ kendt som et mærke, der er lig med høj kvalitet, lang levetid og gennemtestede produkter. Her på siden kan vi stolt tilbyde et meget bredt udvalg af produkter fra netop Andrew James. Ofte er disse produkter i den dyrere ende i forhold til mange andre produkter, men det er alle pengene værd da det holder godt og er lækkert at bruge gang efter gang. Du kan for eksempel finde en rigtig god håndmixer fra Andrew James, som skiller sig ud med den store og kraftfulde maskine samtidig med, at håndtaget er ergonomisk og rart at holde om. Også hvis du skal lave vafler vil du opleve, at det kan gøres endnu bedre og hurtigere med et vaffeljern fra Andrew James, som både kan findes i firkantet udgave til belgiske vafler og i rund udgave til mere klassiske vafler. Også en original frugtkurv kan du finde fra Andrew James, som får det til at ligne at frugterne svæver i luften indeni et metalgitter.

Et andet mærke, som vi forhandler her på siden er Kilner, som også er blevet meget kendt, hvilket især skyldes deres karakteristiske sugerør samt drinksdispenser. De laver produkter på en måde, som får tingene til at ligne vintageting, som netop passer ind i moden netop nu. De mange drinksdispensere kan både fås i forskellige farver, forskellige former og med forskellige skrift udenpå. Så skal du holde stor havefest eller ønsker du blot at lave nogle lækre drinks til nogle gæster, så kan du kaste dig over Kilner, som er et af de mærker du helt sikkert vil lægge mærke til.

Det er ikke kun Spiegelau, som vi har af brands her på siden, der er kendt for at lave smukke glas. også mærket Arcoroc er noget, som vi forhandler og de skiller sig meget ud fra mængden. Især Arcoroc vinglassene er helt særlige da de har en form, som er lidt kantet i det og som skiller sig ud fra den mere typiske, runde form. Dette brand laver også glas i krystalstil, som er meget moderne for tiden og som kan ses på alle de fineste barer rundt omkring i byerne i landet.

Brands prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Brands hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna