LØFT COCKTAILENE DINE TIL NYE HØYDER

Loading...
LØFT COCKTAILENE DINE TIL NYE HØYDER

LØFT COCKTAILENE DINE TIL NYE HØYDER

Trenger bartender evnene dine å bli videreutviklet? Det er ikke noe som setter i gang en god fest som en god cocktail, der de virkelig har lagt vekt på detaljene. Lær å mestre drink kunsten og tryll frem noen kjempefine cocktailer. Les med her og få styr på hvordan du lett kan imponere gjestene dine og få en god fest med velsmakende drikkevarer. Da får du styr på alt fra servering, drinkpynt, bartustyr og mye mer.

 

SERVER I DE RIKTIGE GLASSENE

Først skal du selvfølgelig ha styr på hvilken cocktail og hvilke ingredienser du trenger for å komponere den, og hvilken spiritus, mixer og mer du må ha kjøpt inn eller funnet frem fra barskapet. Så må du finne ut av hvilket glass du skal servere cocktailene dine i. Som du kanskje har gjettet så er det utrolig mange valgmuligheter og det er en hovedregel som sier at ingenting er riktig eller galt. En fantastisk cocktail smaker dog litt bedre hvis den blir servert i et pent glass, så alle sansene blir stimulert og skjemt bort. Utover det er det spesifikke glass som er produsert for forskjellige drinker, de kobberfargede metallkrusene  brukes mest til Moscow Mule, og Martinis blir ofte servert i klassiske høy-stilkete martiniglass, og Margaritas blir servert i de elegante høystilkete margarita glassene i den velkjente ikoniske formen. Fornøyelsen og nytelsen av cocktailene blir litt større når de blir servert i de riktige glassene. Du kan bli enda klokere på de forskjellige typer cocktailglass her.

Fullfør smaksopplevelsen og imponer gjestene dine med å ha forskjellige typer glass, det blir veldig fint hvis du matcher vannglassene, vinglassene og cocktailglassene, sånn at borddekkingen blir gjennomført når det kommer gjester på besøk.

 

HA ET EKSTRA GODT ØYE MED DETALJENE

En viktig ting er valg av glass, men hvis cocktailene skal imponere ekstra mye, så skal man ha et ekstra godt øye til detaljene. Det kan være alt fra å skifte de kjedelige isbitene ut med noen flotte isbiter i spennende fasonger. Det finnes forskjellige isbitformer, så du kan lage stilfulle runde isbiter, flotte diamantformede isbiter, elegante  store kvadratiske isbiter og mye mer. Alt sammen er et godt tips til hva som kan endre det estetiske uttrykket på cocktailene. Isbitene dine kan bli enda finere ved å tilføre et fargestoff, prøve nye ingredienser bortsett fra vann, man kan for eksempel lage isbiter med sitronsaft og tilføye bær eller en spiselig blomst.

 

EN FLOTT TILFØYELSE

En cocktail skal smake godt, men den skal også være flott å se på. Derfor kan du overveie hvilken garniture cocktailen skal bli pyntet med. Her kan du alt ettersom hva du liker bruke friske råvarer, her kan du tilføre friske bær, skiver av frukt eller toppe drinken med noen friske krydderurter. En annen mulighet er tørket frukt eller blomster. Ønsker du å legge ekstra vekt på detaljene så kan du ha på noe spiselig glitterstøv, det er helt opplagt til en nyttårsfeiring eller en festlig venninnemiddag. Hvis det heller skal være litt mer søtt så kan du toppe yndlingsdrinken din med din favoritt smågodt, her kan en astronautdrink for eksempel bli toppet med vingummibamser. Utover det så kan du tilføre sirup i cocktailene, det kan bidra med en vidunderlig smak og også noen flotte farger. Det kan være med på å gi det lille ekstra til cocktailen.

 

PYNT TIL ENHVER ANLEDNING

Mange cocktailer blir inntatt med sugerør, her kan du velge et flott sugerør og det kan også være bæredyktig. Topp cocktailen din med et smart sugerør, som kan bli rengjort og brukt igjen, for eksempel ett av stål, et glass sugerør eller et silikon sugerør. Utover det kan du la fantasien løpe løpsk når det kommer til å pynte cocktailen, du kan lage noen flotte isbiter, men du kan også pynte med en parasoll i drinken. Ønsker du å prøve noen nye alternativer til den kjente parasollen så finnes det et bredt utvalg av drinkpynt, som for eksempel en drinkpinne i alle mulige former. Pynten på cocktailen din kan virkelig være prikken over i-en. Det finnes pynt til forskjellige fester, enten om det er til utdrikningslag, en temafest, bursdagsfest eller nyttårsaften.

 

HA UTSTYRET I ORDEN

For å lage noen flotte cocktailer og i tillegg imponere gjestene dine så er det viktig at du har det riktige  barutstyret.Her er det veldig mange muligheter, men det mest klassiske barutstyret som man gjerne skal ha styr på er en cocktail shaker, strainer og skjenk- og måleutstyr. Du kommer godt på vei med et godt barsett, da har du styr på det mest basale barutstyret så da kan du enklere imponere gjestene dine med noen velsmakende cocktailer. Du kan også gå all-inn på barutstyret hvis du vil være litt ekstra, du kan åpne nyttårs-champagnen med en champagnesabel eller at kremen på din Irish Coffe skal bli lagd på en sifonflaske.

 

Nå skal du gjerne ha de rette forutsetningene for å trylle frem noen cocktailer til gjestene dine, som både kan imponere på smak og på utseende. Hos BarLife finner du alt du trenger, enten om det er ingredienser eller utstyr til når du skal invitere vennene på besøk og overraske de med evnene dine.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna