GAVEIDEER TIL MANNEN SOM HAR ALT

Loading...
GAVEIDEER TIL MANNEN SOM HAR ALT

Hvis du ser etter en gave til din far, sønn, bror, onkel eller kjæreste så kjenner du nok til den frustrerende situasjonen der man får beskjeden om at han ikke ønsker seg noe eller at han ikke har en ønskeliste. Derfor er det offisielt litt vanskelig å gå på gavejakt, men det behøver ikke være så problematisk å finne en god gave.

Du kan selvfølgelig velge en av de helt klassiske gaveideer i form av en t-skjorte, penger eller en pakke med underbukser. Uten å fornærme de klassiske gaveideene, så kan vi alle bli enige om at det ikke er de mest spennende eller mest omtenksomme gavene. Derfor har vi samlet forskjellige gaveideer til mannen som har alt, så du kan få inspirasjon til hva du kan gi til den heldige mottakeren.

 

Anledningen

Det finnes mange forskjellige begivenheter der man skal gi en gave til festens midtpunkt. Listen består blant annet av anledninger som farsdag, bursdag, julaften, innflyttningsgave, jubileum og andre merkedager. Hvis det er mannen som har alt som du skal gi en gave til ved en av de førstnevnte festligheter, så er regelen nesten at han ikke ønsker seg noe. Da kommer selvfølgelig spørsmålet om hva man skal gi i gave.

 

Køkkenknive i højeste kvalitet

Før i tiden var det sånn at man ikke måtte gi eller motta kniver i gave. Denne er en gammel overtro og du kan helt klart gi kniver i gave. Man må nemlig ikke undervurdere viktigheten i å ha kjøkkenutstyr i god kvalitet. Hvis gavemottakeren nyter å lage mat, så er det en opplagt ide å gi han kjøkkenkniver eller et godt knivsett, her kan vi anbefale et Laguiole knivsæt. Kniver er en nyttig gave og Laguiole er spesielt kjent for den fantastiske kvaliteten. Deres sortiment består av masse forskjellig utstyr, der deres kniver har blitt spesielt populære. De har et holdbart materiale i høy kvalitet og utstyret deres er tidløst og stilrent. Alt avhengig av hvilken beløpsgrense du arbeider med så finner du nesten med garanti noe i Laguioles sortiment. Det finnes også enkelte kniver, knivsett, knivblokker, skjærebrett og mye mer, da kan du sammensette en gave som består av deler som passer til hverandre, både i uttrykket og funksjon.

 

Arranger en smagning

Hvis mottakeren er glad i å drikke et glass vin eller sprit og du er i humør til å legge litt ekstra vekt på detaljen ved gaven så har vi ideen til deg. En personlig gave der det er fokus på velvære og en helt spesiell opplevelse. Forslaget er som følgende at du kan arrangere en smaksprøvning der du presenterer et par flasker av mottakerens yndlingsdrikke, som for eksempel vin, rom eller whisky. For å toppe overraskelsen enda mer så kan du sette deg litt inn i opphavslandet, destilleri, samt aromaer i form av duftnyanser og smaksnyanser. Dermed kan du både servere noen velsmakende væsker samtidig som at du kan presentere litt bakgrunnshistorie og annen relevant informasjon.

 

Stilrent udstyr

Vi har allerede vært litt innom kjøkkenutstyret, men det er flere spennende gaveideer i denne kategorien. Det er nemlig viktig å ha utstyret i orden. Alt ettersom hva mottakeren interesserer seg for så kan du velge noe kvalitetsutstyr som passer til denne hobbyen. Et eksempel er at hvis han er engasjert i å grille, så finnes det utallige av forskjellig utstyr til grillen, men det kan også være at du vil skjemme bort mottakeren med et flott forkle i et kvalitetsmateriale, så kan han ha gleden av det i mange år fremover.

 

I relasjon til å gi gaver så er en generell anbefaling fra oss å ha hans interesseområde i tankene. Det kan være at han nyter et glass vin der det er ideelt å overveie om han kunne trenge en ny vinåpner, som for eksempel en korketrekker i en god robust kvalitet. Korketrekkere finnes i mange forskjellige designs, der noen er mer tekniske enn andre. Du kan derfor både se på sett med klassiske korketrekkere, samt åpnere som henvender seg mer til gadget-entusiasten.

 

Elegance og festlige lejligheder

Når vi kommer innom alt mulig utstyr som henvender seg til vin, så kan vi ikke komme utenom de mere overdådige forslagene i denne kategorien. Nemlig utstyr som henger tett sammen med champagne i form av champagnesabel og champagnekjøler. Det er det ypperste innenfor barutstyr, og hvis mottakeren er veldig glad i en fest som er litt luksuriøs, ekstravagant eller elegant så er det et veldig godt forslag. Champagnesabelen er et imponerende verktøy som med en forsiktig bevegelse åpner en flaske med champagne på den fineste måten. Det finnes til og med flere sett der du utover  champagnesablen, følger med en stilren kasse, så gaven blir presentert på en flott måte.

 

Skjem bort hjemmebaren

Et annet forslag er at du kan sammensette din egen gave med mottakerens interesser i tankene. Det kan være at mottakeren har en liten samling av sprit, der du selvfølgelig kan gi han en ny flaske til samlingen. Du kan også gi barutstyr, en cocktailbok eller kanskje et samlet barsett, så dere kan blande forskjellige cocktails. I den forbindelse kunne en annen betenksom ide være å gi han en cocktailpakke som består av de forskjellige ingrediensene som skal brukes til en spesiell drink. Det kunne for eksempel være hans favoritt drink, en god klassiker eller så kunne dere ha utforsket noe nytt og spennende. Det finnes også mange forskjellige cocktailpakker så du får ingrediensene til en deilig cocktail, det er blant annet Dark & Stormy, Gin & Tonic, Moscow Mule eller noe helt annet. Hvis han ikke er spesielt interessert i cocktailer, så finnes det også gaveesker som består av en flaske med rom og et smaksglass.

 

Vi ønsker deg en god gavejakt og håper at du nå har litt flere ideer så du er klar til å finne den helt perfekte gaven til han. Dermed skulle det være litt mindre problematisk når du skal kjøpe en gave enten til din kjæreste, bror, sønn svigerfar, onkel osv.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna