DERFOR SKAL DU VELGE ET VINKJØLESKAP MED 2 KJØLESONER

Loading...
DERFOR SKAL DU VELGE ET VINKJØLESKAP MED 2 KJØLESONER

Hvis du vurderer å skaffe deg et vinkjøleskap, så synes vi at det er en veldig god vurdering du har gang i. Et vinkjøleskap er en veldig fin investering og du vil oppleve hvordan nivået på den generelle vinopplevelsen stiger når du gir vinsamlingen det optimale forholdet til å bli oppbevart i.

Temperaturen spiller en viktig rolle i forbindelse med vin og champagne. – Her kan du lese hva de franske forskere har funnet ut av. Et vinkjøleskap har en pliktoppfyllende rolle når det handler om å holde en konstant temperatur. Det finnes mange forskjellige muligheter på markedet, derfor vil vi i dette blogginnlegget fortelle deg om mange av fordelene du får når du kjøper et vinkjøleskap med 2 kjølesoner.

 

OPPBEVAR FORSKJELLIG VINTYPER I SAMME VINKJØLESKAP

En av de største grunnene til at du skal skaffe deg et vinkjøleskap med 2 kjølesoner er naturligvis muligheten til å kunne oppbevare forskjellige vintyper i samme kjøleskap. Det betyr at du ikke trenger å skaffe deg flere vinkjøleskap eller at du skal gå på kompromiss sånn at en vin ikke blir oppbevart ved den riktige temperaturen.

Moderne vinkjøleskap er perfekte til å skille temperaturen fra hverandre, da kan du være helt sikker på at hver kjølesone holder den riktige temperaturen som den har blitt satt til.

Du kan også finne vinkjøleskap med 3 soner, hvis du ønsker å være enda mer avansert, men du kommer også veldig langt med 2 kjølesoner.

Selv om det kanskje høres litt komplisert ut, så vil du bli positivt overrasket over hvor lett det er å stille inn sonene. Ofte kan man gjøre det via et display, som er plassert på utsiden av kjøleskapet. På den måten kan du sjekke temperaturen uten at du trenger å åpne kjøleskapet og at det dermed påvirker temperaturen.

 

HVILKET VINKJØLESKAP MED 2 KJØLESONER SKAL JEG KJØPE?

Dette er et spørsmål som er veldig vanskelig å svare på, fordi det avhenger helt av behovet ditt. Hvor mange flasker består vinsamlingen din av? Og hvor mange vinflasker forventer du å oppbevare i kjøleskapet? Er det et bestemt merke du vil ha?

Disse spørsmålene kan du stille deg selv før du skaffer deg et vinkjøleskap. Men for å gi deg litt inspirasjon har vi funnet frem tre forskjellige modeller, som du kan lese mere om under her.

Caso WineComfort - 24 flasker

Her har du et vinkjøleskap med plass til 24 flasker. I og med at det er 2 kjølesoner betyr det at du kan ha 12 flasker av en vintype og 12 flasker av en annen vintype i det samme vinkjøleskapet. Men de oppbevares altså ved to forskjellige temperaturer.

Caso er et veldig anerkjent merke og de er veldig kjent for detaljene. Alt fra måten hyllene er designet på til måten displayet viser temperaturen på.

En fordel med dette Caso Winecomfort vinkjøleskapet er størrelsen. Det tar ikke så mye plass og du får utrolig mye for pengene. Spesielt hvis vinsamlingen din ikke består av flere hundre flasker.

 

Caso WineMaster - 66 flasker

Fra samme merke går vi nå opp en størrelse. Her er det et vinkjøleskap med 2 soner til deg som har en litt større vinsamling. Selve designet og måten du skal stille inn kjøleskapet er veldig likt med den første modellen som vi nevnte, men denne Caso WineMaster modellen har plass til flere flasker.

Kanskje ønsker du å innstille temperaturen for noen vinflasker til at de bare skal ligge til oppbevaring, mens de andre flaskene kan få den riktige serveringstemperaturen. Mulighetene er mange med dette flotte vinkjøleskapet fra Caso.

 

WineMex – 93 flasker

Sånn at vi ikke fortsetter i samme stil vil vi nå vise deg dette vinkjøleskapet fra merket WineMex. Dette har faktisk plass til 93 vinflasker. Det er mange kule detaljer i dette WineMex vinkjøleskapet, det hat LED-lys, vibrasjonsdempende kjølemotor, FSC-sertifisert bøk og mye mer.

Prismessig ligger vi en del høyere opp en Caso modellene, men det er til gjengjeld også noe av den beste kvaliteten som man kan få fatt i.

Hvis du går og overveier å skaffe deg et vinkjøleskap så har du nå fått litt mer informasjon om hvorfor du bør velge et vinkjøleskap med 2 kjølesoner. Du har også fått et lite innblikk i hvilke modeller som finnes på markedet. Du er naturligvis mer en velkommen til å sjekke ut tjekke hele utvalget av vinkjøleskaper ud, for å se om det er noen andre modeller som passer bedre til behovet ditt.

Du kan se fram mot mange gode stunder og vinopplevelser når du først har fått ditt helt eget vinkjøleskap.

God fornøyelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna