BLI SUNNERE MED EN BLENDER

Loading...
BLI SUNNERE MED EN BLENDER

Å ha en sunn livsstil er noe som har blitt mer og mer populært blant mange mennesker, og det er mange som undersøker hvordan man kan få bedre helse. Det er både mosjon, og spesielt kost som kan gjøre den store forskjellen og for mange blir det en større og større del av hverdagen å spise sunt.

- Finn en blender og start din sunne livsstil i dag -

Hvis du har et ønske om å bli sunnere har du mest sannsynlig allerede investert i en blender det er en veldig god måte å få en bedre kost på. Hvis du overveier å endre på kosten er det ikke sikkert at du har en blender, men det er en stor fordel å skaffe seg en i forhold til den sunne maten. Hos BarLife har vi mange forskjellige blendere, og vi selger både til restauranter, caféer, barer og privatpersoner. Det finnes en blender til enhver person og til et hvert behov.

blendere kan bruges til mange ting

BRUK EN BLENDER TIL Å LAGE SMOOTHIE

En av tingene som mange velger å gjøre er å lage en smoothie, og da trenger man en blender. Man kan lage en smoothie på mange måter, men den vil alltid inneholde forskjellig frukt, og i noen tilfeller en slags frukt.

- Finn en blender til fruktsmoothien din her -

Det kan for eksempel være at man liker ananas og banan veldig godt, da vil man i så fall elske en smoothie som har blitt laget med disse fruktene. Det som er bra med å lage en smoothie i en blender er at det er så utrolig lett. Det eneste man skal er å helle ingrediensene i blenderen og så skal man bare blende det sammen så får man en smoothie. Hamilton Beach er en veldig god blender som på få sekunder kan trylle frukt, grønnsaker og andre ingredienser til den sunneste smoothie som du kan forestille deg. Normalt anbefales det at man spiser fem grønnsaker og frukt hver dag, og når man lager smoothies får man dekket dette vitaminbehovet mye lettere enn å spise alle fruktene.

 en smoothie af frugt og grønt

Hvis du ikke liker smoothie som kun inneholder frukt, kan du også putte andre ingredienser i blenderen. Hvis du ikke er så opptatt av hvor mye fett som er i smoothien kan du bruke helmelk eller en fet yoghurt, det gir en deilig og tykk smak. Hvis du heller vil ha en litt magrere smoothie kan du bruke skummet melk eller skyr. Det gir litt mer konsistens i smoothien og du vil nyte den enda mer enn hvis du kun lager den med frukt.

 

EN BLENDER KAN LETT KNUSE IS

Inne på siden BarLife finner du også mange blendere, som har en isknuser-funksjon. Metoden som blir brukt til å knuse is er en del annerledes enn hvis man for eksempel skal blende suppe eller noe lignende. Derfor er det viktig at blenderen har en isknuser-funksjon. I de fleste tilfeller vil du dra nytte av denne funksjonen for det kan være at du ønsker å knuse is i smoothien din, og det gjør du med denne funksjonen. En av blenderne som har denne funksjonen er Gastroback, den kan man få hos BarLife, og det er en av de gode og stabile blenderne.

- Se de forskjellige Gastroback blendere her -

 

En suppe kan blendes sammen

En annen sunn ting man kan lage med blenderen er en suppe. Det er det veldig mange som lager og det eneste man trenger er å finne ingrediensene man skal bruke og blende det sammen. Det eneste man skal være oppmerksom på er at man ikke blender noe som er for varmt. Det er fordi dampen som blir skapt kan bli for mye og du kan ende med å få suppe utover hele kjøkkenet.

en blender kan også bruges til at lave suppe

- Her finner du en god blender til en suppe -

Du skal bare vente litt med å helle suppen over i blenderen, og så kan du gå i gang med å blende det sammen. Du kan lage gode supper med tomat, broccoli, purre eller poteter. Uansett hva du lager får du nok et bra resultat, du skal bare blende suppen godt og grundig. Hvis du vil skjemme deg selv litt bort kan du helle litt fløte i suppen for en deilig og kremet konsistens og smak.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna