Loading...

Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1,8L. kande

Varenummer
9245
13 069,00 kr

Beskrivelse

A bar uten kjøkken blender er som en drikk uten is

A hver søyle har en solid og robust kjøkken blender på sin utstyrsliste. Vårt kjøkken blender fra Hamilton Beach er det beste alternativet for en blender som kan håndtere enhver oppgave. Den super skarp og holdbar skjæring knuser is chopper frukt og blande grønnsaker med letthet. Det har hogge fungerende med pulserende hastighet, fast hastighet, variabel hastighet, og som følger med trakt lokk for tilsetning av olje, vann eller annet.

tastiest og aller beste cocktails blir gjort i en kjøkkenblander. Miksen mellom frukt, iskrem, grønnsaker og brennevin gi gjestene en smak og farge bombe, som vil bli husket i lang tid. Bruk fantasien eller søk oppskrifter på nettet, og komme i gang med det nye kjøkkenet blender fra Hamilton Beach.

Hamilton Beach kjøkken blender er enkel og rask å bruke med mugge sensor som gir auto-stop løft, noe som gjør det trygt å bruke. Dette settet inneholder blender med 3 HK motor og gummiføtter, 1,8 liter av poly-potten av "snap-on" lokk, er meget lett å rengjøre metall kopling til motorhuset, avtagbart underlag matte, og alt.

Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna