Loading...

Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1.8L. mugge

Varenummer
9245
PRISGARANTI
12 497,00 kr
In stock

Beskrivelse

En bar uten kjøkkenblander er som en drink uten is

Hver bar har en solid og robust kjøkkenblander på utstyrslisten. Vår kjøkkenblander fra Hamilton Beach er det beste tilbudet for en blender som kan takle alle oppgaver. Den super skarpe og holdbare tinkturen knuser iskrem, hakker frukt og blander grønnsaker uten problemer. Den har en kotelettfunksjon med pulserende hastighet, rask hastighet, variabel hastighet, og leveres med et traktlokk for tilsetning av olje, vann eller annet.

De mest delikate og spektakulære drinkene og cocktailene er laget i en kjøkkenblander. Blandingen av frukt, is, grønnsaker og brennevin gir gjestene en smak og fargebombe som vil bli husket lenge. Bruk fantasien eller søk etter oppskrifter på nettet, og kom i gang med den nye kjøkkenblanderen din fra Hamilton Beach.

Hamilton Beach kjøkkenblander er enkel og rask å bruke med kannesensor, som gir automatisk stopp når du løfter, og den gjør den trygg å bruke. Settet består av en blender med 3 hk motor og gummiføtter, 1,8 liters poly kanne med "snap-on" lokk, metallkobling for motorhus, avtakbar underlagsmatte, og alt er veldig enkelt å rengjøre.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna